Thursday, April 23, 2009

HaDiaH sPeciaL uNtuK boS-Tiga-KeTuL semPeNa peMeRgiaN aKu..



: puzzle paling senang di alam semesta. tinggal satu piece jer aku nak bagi bos-tiga-ketul setel. baek kan aku? haha! :







errrrr.................... aku tak sengaja oke!
(ini bukan balas dendam lah!)

.
.
.
.

nota-kejam: doakan blog aku tak bersawang.. huhu.. okelah, sesi per-tapa-an bermula bila2 masa dari sekarang! (kejap lagi nak pulang leptop)

17 comments:

a.b geldofg said...

itu mnandakan ko memang kuat kerja


kuat kerjakan blog

alif-mikail said...

kuat menaip di blog la koi syak... haha

eliza said...

rajin btul ko menaip..

khaLifah feDi said...

wah ade cop jari ekk? 6ti boss ko mesti teringt dgn ko arr dijot!!!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

oit!!


gila ahh...

tercabut tu~

besi said...

aadil...kamu nak pegi mana nie? cuti kat london ke?

Shahrul Azry said...

buruk laku! :P

dkama said...

hahaha bole kuar hurup lagi tak tu? grinpisnyer ko sampai terlebih mesra alam la pulak...

Monkey D Luffy said...

ganas plak ko guna

penjenayah.merah.jambu. said...

wah...
sampai cemtuh jadinya...
HEBATTTTTTT!

arres™ said...

giler ganas ko nie...

ko pn lelaki yg memakai kostum pompuan ker?

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

apesal ko atak wat gulai je keyboard tu...

qishie said...

hahaha

ni la baru otai.

pasni ko mintak bos leptop DELL.

baru tahan sket..
:P

Donut said...

selamat meninggal~kan blog

mrblind said...

ni menaip pakai gigi ke apa..

a.b geldofg said...

syg ku d manakan ko

aku rindu ko
:(

A a D i I ? said...

a.b geldofg,
sbb tu blog aku nampak macho. kan ab? haha!




alif-mikail,
aku pun syak camtu la mikail. huhu!





eliza,
aku kan pekerja yang rajin. kakaka..iyer la sgt..





kf,
aku syak lps ni dorg meroyan sbb rindu kat aku. hehe..





zara,
tu la bukti aku ganaz! :p





besi,
aku nak pegi bertapa ah. tapi da abis da pon sesi bertapa aku. hehe..






saruk,
helleh...jeles ka?





dkama,
gua kan rock. ganaz lg kejam. tu bkn grinpis. tu redbin namanya. huahuahua..





Monkey D Luffy,
kan da kate aku ganaz. skg ko takut tak kat aku kepten? lalala~




penjenayah.merah.jambu.,
ko nak blaja tektiknya? :p





arres,
errr..aku pempuan yang.. yang.. entah! haha~




a.k.u.p.e.n.t.o.i,
kalo aku buat gulai nanti, payah pulak nak pulangkan kat bos aku. tak pepasal kena ganti pulak karang.





qishie,
pasni aku keje jadik kliner. kliner x pkai leptop arr.. haha!





Donut,
aku da balik. pwekkk.. :p





mrlind,
aku taip pkai idung. amcm? aci x? kakaka..




a.b geldofg,
aku sudah pulang syg! huahuahua!! :p