Wednesday, April 22, 2009

PaDahaL seManGaT kaNciL jeR. haRap poYo jeR LeBih.

sekarang dah dekat pukul 1. tapi aku masih lagi mengadap keje. huihh.. dasat aku kan? tetengah malam pulun keje lagi. betuah sape dapat aku. pekerja yang rajin dan berdedikasi. muahahaha!

oke, aku tipu. eh, tak. memang aku tengah buat keje. tapi bukan keje opis. aku tengah buat part-time QS job kat rumah. tau apa QS? tak tau? alah, takyah tau lah. tak penting. kalau nak tau jugak, gugel sendirik. kalau malas gugel, pegi tanya DPM @ dato paduka masri. mungkin beliau tau kot. haha! aku buat part-time ni sebab nak kumpul duit la ni. nak beli leptop baru. perhhh.. bersemangat waja kan aku? eh salah. ape barang waja. orang skg dah pakai ezora la. kira aku bersemangat ezora la ni. muhaha!




~abaikan mcD tersebut. hehh!~
.

.

halamak aiii.. mata da ngantuk aper citer ni? ni yang lomah kepala lutut eden. banyak lagi pulak yg blom kira. wall, staircase, roof...... blom kira lagi. BQ belum prepare. price belum key-in. besok nak submit. adoyaiii.. (hambik kau. keluar semua bahasa construction aku. huhu!)



cayok! cayok! berusahalah!!

wandepet.. wandepet..






nota-semangat-ezora: demi leptop baru, aku sanggup tak tido malam ni. cayolah cakap den! :p

11 comments:

arres™ said...

ahahahahahah...

den bukan apo...den kosian tgk ekau nie....

buek kojo mlm2 buto nie...

xpo lah..ekau poie lah buek kojo tue dulu...

nnt ekau dh cukup duit,ekau nk belanjo den kan?

A a D i I ? said...

arres,
kalau ada belen, bole arr.. ala..kalo takat air suam tu ape la sgt kan. demi kwn2. haha!

khaLifah feDi said...

emm berusahalah..wonder pet ..kami dtg membantu hik3..
OS??? lalalla oic..baru aq atw..!!!

a.b geldofg said...

mai kerja dgn aku
btuah kalau dpt kau
boleh aku tdo lena je
siang dan juga malam

ciK LyndaWawa igUana said...

lo..
ko QS rupanya.....
aku baru tahu...

ieNn ZaZa said...

bagus2..buek koje bebaik

A a D i I ? said...

kf,
bkn OS la kf. QS..




a.b geldofg,
keje ape tu ab? gaji bape ko nk bayo? aku nk 5K & above. aci x? haha!






ciK LyndaWawa igUana,
aritu aku kate aku bkn engineer, ko x caye.. aku cleaner je kt opis ni. lalala~






ieNn ZaZa,
=)

Monkey D Luffy said...

boleh cepat kaya ko cam ni

A a D i I ? said...

Monkey D Luffy,
hrp2 ayat ko masin kepten. kaya btol aku. aminnnnn... =)

eliza said...

tu konon2 sibuk la tu kan...kesian kat ko.. :(

A a D i I ? said...

eliza,
yg penting pandai berlakon. haha!
lagi kesian kat ko..