Wednesday, April 22, 2009

daSaR siPuT khiNziR!

gua sekarang tinggal sensorang kat opis. sunyi sepi. sume budak dah balik. gua lambat sebab kena buat back-up semua. tempat laen semua gelap. bilik gua jer yang ada lampu. sebelah gua ada monitor cctv. gelap tak nampak apa. gua tak berani nak toleh kat cctv. gila ah kalau nampak yang bukan2! gua cuak. peluh jantan betina laju jer turun. takut siot! lu orang ingat gua berani?

haihh.. lembab betol transfer file ni. mengalahkan siput khinzir berjalan. time ni la pulak kepala otak ni nak pikir & bayang macam2. adoyaii..

gua baca surah. tonggang-langgang. ayat kursi dah bertabur dengan al-fatihah. masuk sekali dengan tab-bad-yada.



malu btol! baru pukul 7.15 gua dah takut macam hapa. siott!!

19 comments:

sharamli said...

ni pahal nk tunggang langgang sampai cmtu...

mengalahkan wat hafazan pan ustad...hua3

qishie said...

weh..
ko dah tgk bawah meja?
hahaha

T.u.Y.a said...

senget..dun wori..aku ade teman ko..heeeeeeeeeee..hiiiiiii..heeeeeee..
hiiiiiiiiiii...

Shahrul Azry said...

transfer porno?
astaga semyang magrib dlu! :P

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha..

kamu baca ayat apa?

mantera ke hapa?

ieNn ZaZa said...

kalau dh dasar penakot tu xleh nk kate ape...

Y E R N ain said...

tab-bad-yada hotakkkk!

napa surah abu lahab bole masuk?

hahahha.

ni msti sah2 lupa al-mulk.

paan said...

awal lagi tue.hahaha.kesian siput,dipersalajkan..

Monkey D Luffy said...

ada hantu tu!

A a D i I ? said...

sharamli,
dah takut nak buat cemane.. hehe.. =)





qishie,
dah. ada selipar aku jek. haha! ciss, siot ko qish!





T.u.Y.a,
tamau! nanti ko bwk antu ko skali. buat nambah takut aku jek!






Shahrul Azry @ saruk,
sbb tu la berat. lalala!
aku bendera jepon. lalala lagik!






ZARA 札拉 [사랑해~],
baca mentera beradu. haha!





ieNn ZaZa,
eleh..ko tak dok kt tpt aku lg. kalo ko dok tpt aku kompem ko tak takut. haha!






Y E R N ain,
dah ayat tu jek aku ingat. nak buat lagu mana. hoho~

errr... al-mulk start dia caner ek?
lupa suda... =)





paan,
kalo da penakut, sensiang pun takut. lalala~






Monkey D Luffy,
entahlah. tak check pulak aku ada ke tak. uishhh.. ko ni. jangan la weh..

eliza said...

tonggang langgang x pa...jgn smpai tertonggeng suda..hehehe :p

a.b geldofg said...

kenapa tk ckp kt aku..boleh aku temankan ko buat kerja
pastu ko teman2 kan aku pulak ;)

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

apesal ko tak tgk cctv tu...

dah penat aku senyum....

A a D i I ? said...

eliza,
haha! mencicit aku time nk balik tahu..




a.b geldofg,
apsal aku rasa ayat ko ni laennnnn machaammmm je ab? haha!
byk la ko punya teman2kan.. :p





a.k.u.p.e.n.t.o.i,
cisss! tu baru tgk ko sengih, ada aku pengsan karang. (tiba2 aku terbayang antu2 tgh sengih dlm citer seram. ampeh!)

ciK LyndaWawa igUana said...

sejak bila kamu ber 'gua' nie dijot

alif-mikail said...

jangan tegur.. jangan pandang cermin pandang belakang..

belaan amran kambing sungguh!

ieNn ZaZa said...

kah3x..

si a.b geldofg tu nk teman kn ko xnk..hahaha..

jeng2..xtau..adekah ade org sudah sudi jd teman ko..kehkehkeh..

a.b geldofg said...

kdgran nama aku dsebut2...ada org mpertikaikan niat jujur aku ye

A a D i I ? said...

ciK LyndaWawa igUana,
sejak2 aku nak pegi bertapa dlm gua semanggol ni. haha!





alif-mikail,
jangan jadi soh-chai.
eh, tetiba pulak. tu tajuk lagu XPDC. haha!





ieNn ZaZa,
kalo ko nak ab temankan, aku bole tolong cakapkan weh. lalala~






a.b geldofg,
ab, ieNn jeles tu ko nak temankan aku. ko pegi temankan ieNn je la ab. haha!