Monday, April 20, 2009

PeRTama KaLi..

ah, aku rasa tak tenang! siyes! serba tak kena. dah macam cacing kepanasan.

aku macam ada rasa sumthink. tapi kejap2. kadang ada rasa. kadang dia hilang.

ah sudah.. dah kenapa dengan aku ni? aku cuba carik jawapan.

tak jumpa!



aku duduk. lama sikit. alahai, pinggang macam nak patah.

aku baring. rasa macam bergelombang la pulak.

aku berdiri. haa.. selesa sikit. tapi penat la pulak berdiri lama2.

aku mencangkung. eh, dah macam gaya apek kalah judi jadinya.

aku menonggeng. ah, lega giler!



haihh.. apa kena pulak dengan aku nih.

alamak, rasa tu datang lagi.

aku masuk toilet. lama. takde ape jadik. tapi rasa tu hilang.

kuar toilet. rasa tu datang balik. dah dekat 5 kali ulang alik. dok dalam toilet macam orang bengong. mencangkung lama2 tapi tak buat pape. tak jadik pape. hishh, gila lah kau ni aadii!



aku dah tak larat. sakit perut tahap giga! tensen!! ada sape2 bole tolong tak?



























aku tak larat dengan SENGGUGUT nih!! sakit wooo.. 1st time kena. tetiba pulak. adehhhh~








nota-sakit: errr.....sakit senggugut tu rasa dia mcm mana ar? siyes aku tatau. tapi aku rasa sakit perut giler skg ni. betul la kot ni senggugut. entah. adehh. eh, errr.... senggugut? segunggut? sengugut? sesungut? ah, da tabole pk!

19 comments:

khaLifah feDi said...

emm.......hanye dye yg tahu cm ner sakitnye kn :(

psst esok mc aje..lalala.:)

T.u.Y.a said...

aik senget..sama lak kite eh?
sengugut ni rasa macam dah x de rasa dah sakitnya..aku time kena mesti x de gaya dah leh wat..mcm2 aksi terlampau dah..nak kuor tapi x nak..pastu sakit tu dok cocok2 perut...sakitnye Tuhan je la yang tau..
ape2 pun itu la yang kita kena hadappp jugak..redha je la..

alasan nak MC la tuh..hehehehhe

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

nasib aku jantan...

Monkey D Luffy said...

huhuhu

kesian

fjie said...

kesian nyer..
ingt kan ade konflik tekanan perasaan..

hehe :) sabor2x..

a.b geldofg said...

SENGGUGUT tu apa?
semut2 ke?

qishie said...

lol...fes time kena ke beb?
adeh...try la check spital kalau disaster sgt..takut ada benda lain kat rahim tu..

er...aku tak cakap baby oke!

ciK LyndaWawa igUana said...

bestkan kene senggugut?
aku slalu rase...

ciK LyndaWawa igUana said...

ko nak g mane dijot?
2 3 hari tu?
mesti aku rindu sgt2 kat ko..

ieNn ZaZa said...

huhu..xpenah lak kena smp camtu kn..kalau truk sgt p laa klinik yer..

eliza said...

senggugut tu ada macam sesungut agaknya...hehehe

khaLifah feDi said...

4 cik lyndawawa..:emm cik dijot senget maw ikut aq pi singapore ..haha lalalla.sila abaikn..aq tgh senting nie..:)

A a D i I ? said...

kf,
tau x pe.. nk mc tp x jd.. =(




T.u.Y.a,
hurhh? ko pun sama nasib ngn aku? tak leh nak mc arr.. kije byk nih..






a.k.u.p.e.n.t.o.i,
rugi2.. kalo x bole ko rasa sakit perut tahap guling2. haha!






Monkey D Luffy,
kesian aku... kan?






fjie,
x larat nak sabo dah. last2 aku tdo! =)






a.b geldofg,
errr.... ko tny pentoi. dia tau kot. haha!






qishie,
ada benda? check spital? alahai..ni yg den lomah ni... pobia weh! pobia!





ciK LyndaWawa igUana,
best la sgt!





ciK LyndaWawa igUana lg,
lepas ni aku tabole nak online..






ieNn ZaZa,
aku pon x penah. ni 1st time. nt2 la g klinik. lemah lutut kalo kena g jumpa dokte..






eliza,
ada mcm itu sesungut duduk dalam itu perut. haha!






kf,
yess!! kf support sume! aku x kira!

lalala~

besi said...

Aadil...camne nak komen? cite sakit org pompuan nie....tapi org tua2 selalu ckp la...nak hilang sakit nie kawin je....hehehehheh
apa lagi pegi la menikah cepat

a.b geldofg said...

kata nak cuti..tapi aktif mcm je lagi

A a D i I ? said...

besi,
meh masuk minang aku skg! hahaha!






a.b geldofg,
ab da halau aku la... ye la ye la.. aku nak pegi la ni ab.

hehe~

Mieaa said...

senggugut tu rasa seperti mahu mati.
sakit perut yg teramat dasyat sampai rasa nak berguling2 dan mengerang..
ayayayayayayaii~

kalau senggugut, ambil hot pack and tuam dekat perut, makan ubat dan tidur.

gahahaha

A a D i I ? said...

Mieaa,
hurhh? awat mcm dasat sgt jek bunyik tu.. gerun pulak aku dengo..

tamau sengggugut lg!!

niEna hailani said...

cube makan chocolte...
atau minum air chocolate..
xkisah laa jnji ade cholate...
myb ia boley mengurangkan rasa saket senggugut..