Wednesday, April 8, 2009

TadeR TaJOk !

besok (8 April 2009) Johor cuti. aku tak keje. jadi aku tido lambat malam ni. eh, dah masuk awal pagi rupanya. tak sedar aku.. maknanya, hari ni lah Johor cuti. kan?

sepanjang malam ni aku buat blog marathon kat semua blog yg ada dalam list aku. tapi tak semua aku tinggalkan jejak. dan blom sempat aku abiskan satu round marathon, ada entry baru masuk. berderet-deret. last2 aku surrender. tak larat nak bace semua. takpe lah. esok aku cuti. bole sambung buat marathon lagi esok. kalo aku tader apa2 aktiviti lah.

sebenarnya aku bukan nak cakap pasal blog marathon. tapi pasal lain.

tadi aku ada baca satu blog. dah dekat sebulan kot aku follow dia tapi aku tak sempat lagi nak baca semua entry2 dia. tapi tadi aku dah berjaya buat rekod sendiri. aku baca semua entry2 kat blog dia. kira buat entry marathon la ni. tapi nasib baik la entry dia tak banyak. ada la dalam 50 lebih jer.

apa yg aku nak kata, aku suka penulisan dia. dia tulis randomly pasal komen2 dia tentang blog2 yang dia penah baca. dari apa yang dia tulis, buat aku berfikir dan terfikir tentang blog dan jenis2 manusia dalam blog. ini pun bukan apa yg aku nak tulis sebenarnya.

ada satu entry dia, pasal ke-tak-jujur-an dalam blog. apa maksud tak jujur? ada byk aspek laa.. yang satu buat aku terfikir ialah.. berlagak cool dalam blog tapi padahal realitinya tidak. owh, ada unsur2 terasa kah aku disitu?

nanti aku sambung di-entry baru. aku mau layan video ni dulu.. sabar~











8 comments:

eliza said...

knapa mcm lucu jak video klip tu...heheheh :p

ciK LyndaWawa igUana said...

ko pun ade vidio tu?
pttle ko tahu word puyeng yer...
heheheheehe

Monkey D Luffy said...

entri aku 70% benar, 30% imaginasi :)

khaLifah feDi said...

emm Aadil jom joging....lalala:)

vidadarisakura said...

aku tenga maraton dan tersampaid blog ko skang ni.
dem!
banyak betul lagi ni.
haha

A a D i I ? said...

eliza,
mmg lucu giler. hari2 aku ngadap video tu weh




ciK LyndaWawa igUana,
aku da lama ada wa..
haha..puyeng!




Monkey D Luffy,
entry aku...errr..rojak!
lalala~




kf,
cisss!! sempat lg kenakan aku yek..




vidadarisakura,
haha, mau pengsan kalo hari2 buat blog marathon. kan? :p

penjenayah.merah.jambu. said...

tak bek tao berlagak..
ekekeke

A a D i I ? said...

penjenayah.merah.jambu,
=).. setiap org ada sebab masing2. kan?