Thursday, April 9, 2009

Si seNgeT keMbaLi meNyenGeT. kOmPem!

hoi hai!

errr...memula skali, pasal entry semalam tu.. korang abaikan je la ek. terasa aku ni sgt skema la pulak bila up entry camtu. macam hampeh jer rasa. ni yang aku malas nak up entry tetengah malam ni. mesti entry aku bakal jadik entry sentimental semacam. haishhh..sangat tak cool. aku syak aku dah dihasut oleh hantu kopek supaya up entry sentimental camtu. kompem! aku nekad lepas ni takkan ada dah entry macam tu. heheh.. yeahh! aku kembali menjadi senget. mari doa sama2. lalala~

Ya Allah, Kau lupakan lah ingatan semua reader2 yang dah baca entry aku semalam supaya diorang tak ingat lagi apa yang aku merepek dalam entry tu. Aminnnnn~



opps, salah doa pulak. kakaka..keji nak mampus! =)


okeh, yang ke-2.. sempena kembalinya aku kepada rupa bentuk asal, jadi aku mau umumkan nama mereka2 yang dah pun disahkan SENGET oleh persatuan doktor2 senget se-malaya.
.
.
.
mari kita tengok sepa yang kena!!

pesakit2 wad no. 178 (kategori ke-senget-an kronik tahap dah bole sedekah al-fatihah) : ab geldofg, qishie, a.k.u.p.e.n.t.o.i, eliza, kf @ khaLifah feDI, vidadarisakura, Y E R N ain, Dato Paduka Masri, akuxbiadab, Shahrul Azry @ saruk, arres, mEishOmoSapiEn @ farial, Monkey D Luffy, apisz, mrblind!


pesakit2 wad no. 293 (kategori ke-senget-an tahap masih-ada-harapan) : ciK Lyndawawa igUana, ieNn ZaZa, ZahidaH-diHaz 17, zara, eiza-in-da-house, cik belle, joegrimjow, besi, Konspirasi Melankolik Jiwa @ ard, cik saloma, kuehbakar, donut, T.u.Y.a, tasikmerah, gua (guapunyahal)!


pesakit2 wad no. 327 (kategori ke-senget-an tahap amatur) : semua follower aku!


pesakit2 wad no. 441 (kategori baru nak belajar menyenget) : all readers!!





sangat murah hati aku ni. kan? haha!


lalala~









nota-pasal-perut: haishhh..aku tengah kompius ni sebenanyer. tatau la nape tapi sejak 2 menjak ni perut aku macam dah dihuni oleh alien. bila aku tak makan, mula la perut aku ni meragam nak mintak isi. bila makan pulak, perut aku meragam lagi mintak dibuang pulak. makan banyak jadik camtu, makan sket pun jadik camtu gak. haihh..betul2 pelik la.. pelik kan? tapi aku syak ni mesti angkara pen-sabotaj-an cacing2 yang dah lama bermastautin dalam perut aku nih. kompem!

35 comments:

khaLifah feDi said...

hoh!!! patut ler kocm senget baik ko p check doktor qish ok..mane rtaw ade alien dlm perut tue abis ko nnti Aadil ..hik3..lalala..:)

apisz said...

org yang buat ni lagi sengett...LOL

A a D i I ? said...

kf,
cek dokter? alamak aiii..aku phobia ngn doc weh!



apisz,
eh, alamak..nama ko cicir la apisz. nt aku adjust balik. ko tabole lari dari kategori-si-senget! haha!!

a.b geldofg said...

apa ko ni...mgata ada..awrd pun ada
nasib baik ko kecil kalau besar..dah lama aku lari

zAhiDah diHaz 17 said...

"nota-pasal-perut: haishhh..aku tengah kompius ni sebenanyer. tatau la nape tapi sejak 2 menjak ni perut aku macam dah dihuni oleh alien. bila aku tak makan, mula la perut aku ni meragam nak mintak isi. bila makan pulak, perut aku meragam lagi mintak dibuang pulak. makan banyak jadik camtu, makan sket pun jadik camtu gak. haihh..betul2 pelik la.. pelik kan? tapi aku syak ni mesti angkara pen-sabotaj-an cacing2 yang dah lama bermastautin dalam perut aku nih. kompem"
sama la kita..
aku pun cam tu gak..
tapi kalu xmembuang aku muntah..

khaLifah feDi said...

eleh fobia kunu..xper2 ti aq ushar2 dok yg nsem2 ok kompem ko x senget lagi hik3..

khaLifah feDi said...

ok tingkayuk ti aq cr paku nk psg award tue ea..maceh..toin.2

* aq pon jd senget sbb ko arr Aadil ...

Anak Pendang Sekeluarga said...

"Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia." (Al-Anfaal 8:74)

Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya....dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

ieNn ZaZa said...

huhu..seb baik aku dlm kategori yg masih ade harapan..hehehe...

ma kaceh..karg aku lekat kt dinding blog aku..

cau cin cau..

a.b geldofg said...

oi mak cik (mak yg kecil)
nanti aku ambil ye

eliza said...

err..ko doa mcmana pun aku x bleh lupa la apa entri ko yg ku sda baca...hehehe

uh trharunya..bila nama aku brsbelahan dgn dua jejaka..

hehehehehehe tQ :p

Shahrul Azry said...

gua nak test jgan asyik bg award ja!;)

cucumatlela said...

lu nak KABER pasal entry semalam ye?
heheehe gua dapat rasakan itulah diri lu yg sebenarnya....try berselindung disebalik sehelai daun?
takpe cuba lagi..lagi dan lagi..
apa salah nya sesekali layan jiwang?
gua berada kat tempat lu tu long2 time ago. kaber jgn tak kaber.

mrblind said...

peh..gua pun dapat..terima kasih..

ciK LyndaWawa igUana said...

woi..
sejak bile la aku sakit?
ko dr. ek?
wakakaka..
tq..tq..
aku ambik ni...

eiza in the house.. said...

yeah2 dpt award..nanti klu aku sakit, aku tepon ko tau..tolong ubat kan aku...ko kan doc..hehehe

besi said...

hehe...aku pesakit tahap 2 je...
boleh selamat lagi heheheheh
kesian pesakit tahap 1 tue tak de harapan..hehehehe

apei said...

gua tak sangka mrblind dapat award senget..wahahhaa..

joegrimjow said...

mekasey

A a D i I ? said...

a.b geldofg,
alaa..jgn la emo pacik.. hehe.. =)
pacik ab, jgn lari. nt aku kejar!
haha!




zAhiDah dihaz 17,
aku rs perut ko da penuh dgn kekura la. lalala~





kf,
haa..kalo yg ensem2 aku musti x pobia. lalala~






kf lagi,
ko mmg sejak azali senget! lagi nk kata senget sbb aku. kakaka~





Anak Pendang Sekeluarga,
insya-Allah..





ieNn ZaZa,
aku sj je bg harapan palsu kat ko. hahah!





a.b geldofg,
alahai...comelnya la nama ko bg tu pacik. hikhikhik (ketawa miang..haha!)





eliza,
cisss!! x pe, esok lusa msti makbul doa aku tu. haha!

jejaka ensem? ensem la sgt.. jejaka senget ada la. lalala~





Shahrul Azry @ saruk,
apa kaitan award dgn test dgn saruk? kaitannya ialah, si saruk kene RE-TEST! padan muka saruk!! haha..

A a D i I ? said...

cucumatlela,
bkn kaver la bro..cuma malas nak layan perasaan2 aneh tu. hehe.. (alemak aii..jgn bikin aku malu weh!)




mrblind,
kasih kao sudah pun aku rejek. haha!




ciK LyndaWawa igUana,
ko mmg da lama sakit. haha! ambik laa...dgn senang hati aku bg kt ko.. =)





eiza in the house,
ha-ah, iyo lah. karang aku bg ubat kt ko, dr elok2 ada harapan trus ko msuk wad 178. mau? lalala~





besi,
ko tu pun da nyawa2 ikan je besi.. hehe! =)





apei,
errr...sbb dia saiko! jd dia layak dpt award senget. kakaka!





joegrimjow,
sesame.. =)

Dato Paduka Masri said...

ko pregnant kot....

Dato Paduka Masri said...

xnak.... hahahahahahahahahahaha.... aku xnak award kosong maksud aku award yg xde wang imbuhan.... jadi klu ko nak bg award kat aku mesti ada imbuhan... oleh sebab ko tak bagi imbuhan... aku xnak.... hahahahahahahahaha....

A a D i I ? said...

Dato Paduka Masri,
Sengal! aku nk pregnant ank sape senget!!




Dato Paduka Masri lagi,
hurhh?? dasar KONTRAKTOR!! kepala pk profit sama untung jak semata.. ciss!!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

pergh ..patut la aku dah lupa..
byk cucu2 ko kat dlm pewot tu..

kalo ko mkn ubat cacing aku rasa mau ko jadi tinggi kot...wakakakakaka...

joegrimjow said...

lalala lagi

Donut said...

wah..br amek kuiz sengal tahap apa dlm fesbook.Ari dapat award. Yah...Time kaseh Dewi Sengal.lOL

A a D i I ? said...

a.k.u.p.e.n.t.o.i,
cisss!! kao pikir cacing2 tu yg dh myebabkan pertumbuhan aku terbantut? teori sape daa yg ko pakai?




joegrimjow,
lalala jugak! hehe~




Donut,
dewi sengal? senget btol la ko nih! haha!

eliza said...

memang senget pun..hehe

A a D i I ? said...

eliza,
sape? sape? sape senget? kakaka..
mengamuk karang si pentoi ngn pacik ab ni kalo dorg bace. hehe~

penjenayah.merah.jambu. said...

perut ada cacing...
nasib bek bukan anaconda..
:P

A a D i I ? said...

penjenayah.merah.jambu,
kalo bela lagi lama mungkin bole jadik anakonda kot. haha!

khaLifah feDi said...

emm yelah2 aq aje yg senget kn..hik3...

A a D i I ? said...

kf,
eh, kf da pandai emo la. haha!

kiki said...

santai aja menjalani hidup,tapi tetep berusaha keras