Friday, April 3, 2009

si saRuK yaNg ke-TAG-ihaN..


1) Adakah anda suka blogging? kenapa?
dedulu aku tak tau ape tu blog. buat utk ske2 jer. luah perasaan + perasan + marah + tension direct siap tulis nama penuh makhluk2 yg terlibat. cam bodo jek. maklumlaa..time tu aku lurus bendul lagi. then bila bole pk sndirik buruk baik, aku privatekan blog tu. pastu skg ni aku dah delete terus dah. bekubur camtu je blog tu.
eh, mcm x jawap soklan jer aku ni. haha!


2) Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)
alamak.. aku kalo ada masa & kalo time2 aku malas nak buat keje, aku ske buat blog marathon. sesape yg ada kat list aku tu, sume aku jengah.
errkk.. ni pun macam tak menjawap soklan jugak. lalala~


3) Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah org itu?
dulu2 aku ada hencik sesibu ijau.. lepas beliau terbang, aku ada hencik sesibu kuning. yg si hencik sesibu kuning tu singgah kejap je kat laman umah aku. lepas tu beliau pun blah jugak. lepas tu, hencik sesibu merah pulak timbul. pun same gak..beliau pun cau-cin-cau gak same macam dua ekor sesibu yang wujud sebelum tu..
ni betul2 tak ikut skima jawapan nih! kakaka~


4) Taken or single? Mana lebih bagus?
stakat ni aku belum pernah buat SINGLE album lagi. jadi aku tak berapa pasti la either full album or single album yg lagi bagus. eh, jap..aku nak TAKE-a-bath dulu sat. nanti aku sambung jawap soklan ni lagi yer.. :p


5) Pernah tak cinta anda tidak di balas?
aku pernah antar komen kat satu website yang dok story pasal cerita CINTA arahan Kabir Bhatia tu dulu tapi haram tak di balasnya komen aku tuh. bengang siot!
giler tapaham soklan aku nih. lalala~


6) ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)
dulu, hencik sesibu ijau yang aku ada..beliau berambut ikal/kerinting, kurus, tinggi, pendiam, sederhana.. hencik sesibu kuning pulak..beliau berciri2 sederhana kecil (lebey kurang saiz aku je), lots of jokes, berambut lurus (tapi kurang rambut pun ye jugak), happy go lucky.. dan hencik sesibu merah pulak ada sifat baran, emo, berambut ikal, buncit (opps!), sederhana tinggi, serius, kasar, bla, bla, bla..
kata kunci: sederhana
jawapan panjang merapu.. macam haram!! haha!


7) Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?
pada umumnya, umur yang paling ideal untuk berkahwin adalah antara 25-27 tahun. terlalu awal itu tidak begitu digalakkan kerana rahim masih muda dan terlalu lewat juga tidak bagus kerana rahim sudah agak berumur.
errrr.. isap cerut sat~

8) Nak berapa anak?
aku sekarang dah ada beberapa anak. antaranya anak tekak, anak mata, anak telinga, anak rambut..sungguh ramai anak aku ni kan?
wei, cuba la jawap dengan serius! dasar sengal!!


9) Lucky person yg anda ingin tag:
sape2 yang keTAGihan blog, bole la jawap kalo korang rajin. aku malas nak tag personally.
akhirnya.. aku berjaya jawap soklan mengikut skima jawapan. yeahhh!!
.
.
.
.
.
pi/es: gua pening gilak dgn tag si saruk ni! haihh~

6 comments:

a.b geldofg said...

pecah rhsia ko ye heheheh


aku dah boikot tag

khaLifah feDi said...

hahaha lucu bah

A a D i I ? said...

a.b geldofg,
pecah rahsia? ape laa? (buat2 tapaham)
lalala~



kf,
da makan ubat arini? =)

ieNn ZaZa said...

fail la ko ni..jwpn ko tak menepati soklan..huhu

Shahrul Azry said...

tag pun penig??
penerajang jap lagi taw la lu! :p

A a D i I ? said...

ienn ZaZa,
lalala~ (buat2 x bace komen tu..)

haha!




Shahrul Azry @ saruk,
dah lu bg soklan out of kepala otak aku, mane x pening.. cuba bg soklan mudah. cnth: "berapa kali kamu makan nasik sehari?". haaaa..senang sket aku nk jawap.

hahah!