Thursday, March 26, 2009

EnTRy kE-100..

kamu kenal haiwan ini?
.
.
okeh, persoalannya:
macam mana nak tau yang mana satu tangan dan yang mana satu kaki beliau?
.
.
.
.
.
------------------------------
sempena entry yg ke-100 aku, sebenarnya aku ada sumthink utk korg tapi disebabkan aku skg masih lagi dalam keadaan emosi yg tak bape nak stabil, plus mood swing, kepala pulak tgh ting-tong, ditambah dgn otak yg masih wenk.. maka aku kansel laa apa yg aku nak buat tu.
.
.
jadi, sekarang ini aku tengah dalam proses berhibernasi untuk me-neutral-kan balik otak+emosi aku. harap bersabar.
.
.
sila doakan supaya asid & alkali dlm badan aku segera bertindakbalas supaya proses pe-neutral-an emosi aku berjalan dgn kadar 210km/j. kalau speed tu tak bape laju, sila bacakan yassin juga dan apa2 surah yg perlu utk menambah meter kelajuan proses luluhawa (eh, ape kaitan?? sukati gua la nak tulis ape pun. lalala~) tersebut.
.
.
sila rajin2kan otak jugak utk tolong fikirkan jawapan bagi persoalan di-atas. ini kerana aku sedang membantu kawan aku mencarik saudara dia yg terpisah sbg balasan (oit budak panjang, aku tgh tolong ko carik suku-sakat famili ko nih!) kerana dia telah bersusah payah tolong carikan saudara aku yg terpisah sebelum ni. (cinabeng! famili aku bukan suku sakat mentibang la weh! :D)
.
.
.
.
kawan aku: oitt, kau reti emo ke? wakaka..lawak dowh! poyo..
.
aku: aku pun pempuan jugak, sengal !!
.
.
.
makanya disini,
adalah sangat normal bagi sorang pempuan untuk menghadapi tahap ke-tak-stabilan-emosi secara tiba2 walaupun pada ketika itu beliau-tidak-berada-di-musim-pelepasan-telur-dari-ovum (eh, ovum ke ovari yg kuakan telur arr? kompiush suda.. haihh, kantoi aku failed subjek bio dulu)
.
.
nama pun pempuan. kan ??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pi/es: bengang siot KJ menang pemilihan calon smlm! ekhhh.. sejak bila pulak aku eksaited pasal politik ??

19 comments:

Shahrul Azry said...

ni siamang la!

ieNn ZaZa said...

huhu...pening kepala den bc N3 ni..

ieNn ZaZa said...

ovari yg menghasilkn ovum..erm..btol tak qishie?

kalau salah mknnye aden pn sm laaa gk ngn dijot ni..failed gk bio dulu..slalu fail lak tu..memalukn je..huhu

arres™ said...

bkn ovum tmpt persenyawaan telur ker?
errrrr.......kalo salah boleh tak aku join the club?

ciK LyndaWawa igUana said...

entry ke 100 ke?
alamak ai..macam aku dapat kejar entry ko jer..
huhu
lala

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ovari + larva = benangsari / sperma x ovul....mmmmmmm...entah....biul aku...

a.b geldofg said...

KJ menang...aku dah agak...memang parti keduitan

qishie said...

tu saruk!


pasti!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

tahniah!!

100 sudah!!

Shahrul Azry said...

aku sperma la! :P
ovum ko,ain,ien,aadil!
boleh? :P

apisz said...

KJ = Ketua Jahat

mEiShOmOsAPiEnS said...

perempuan = beremosi = normal

a.b geldofg said...

KJ= kotel jahat hehehehe

Monkey D Luffy said...

ni mesti pasal gf ni

vidadarisakura said...

burung apa??



lalalla

A a D i I ? said...

Shahrul Azry,
sape? ko ke? wakaka!



ieNn ZaZa,
ovari? ovum? ntahlaa..aku pon masih kompiush~



arres™,
ko nk join club ape? kelab sains rumahtangga? haha!



ciK LyndaWawa igUana,
ha-ah, baru 100.. jadi, sila kejar. hehe..



a.k.u.p.e.n.t.o.i,
hurhh? nape ada larva? benangsari?
adeeiii..aku pon ikut biol dgn formula ko nih..



a.b geldofg,
parti pokok duit2. lalala~

A a D i I ? said...

qishie,
yep, aku setuju 124%. pehh..banyak gilak!



ZARA 札拉 [사랑해~],
mekasih mekasih.. nk kena bg ucapan ke? huhu~



Shahrul Azry,
aku x campo~



apisz,
KJ = Ketua Jembalang

haha!! (Ketawa Jahat. eh,KJ jugak! :D)



mEiShOmOsAPiEnS,
emosi = normal = ko! (haha, tipu jer)



a.b geldofg,
kotel tu ape? kalo koktel aku tau laa..buah2ah koktel. lalala~



Monkey D Luffy,
eh? aku pmpuan la weh!



vidadarisakura,
hurhh? burung??

arres™ said...

kelab kantoi biologi aa bengong!

ko nie cubela memberikan perhatian ckit...

A a D i I ? said...

arres™,
owhh..baekkk, aku beri perhatian skg. jadi, ape yg perlu aku perhatikan ni?

lalala~