Monday, March 16, 2009

enTRy EdiSi kHaS !!

entry ni sekadar nak mintak maaf. serius!! tak memain.




kat sini aku nak mintak maaf kat pengomen2 untuk ENTRY NI...

buat hencik ab geldofg, hencik apisz, cik belle, cik vivi, cik ZARA 札拉 [사랑해~], cik diHaz, ciK LyndaWawa igUana, cik ieNn ZaZa, cik mOhawK, hencik mrblind, hencik Monkey D Luffy, cik iDioTeQue^, cik saloma and miss qishie and also for all readers out there yg ada tersinggah n bace blog ni especially entry yg dinyatakan kat atas tu.

sorry banyak-banyak..

ENTRY NI sebenarnya sekadar imaginasi tuan punya blog ni semata2. bukan kisah benar yg benar2 si tuan punya blog alami tapi diadaptasi dari citer betul yg tuan punya blog dpt dari emel beliau semata2. tanpa tujuan or apa2 niat. kalau nak tau emel yg betul bole tgk kat dlm blog ni. sori ekkk.. don't feel hurt.. (haishhh..aku kalo bab2 camni mmg la failed. bab mintak maap ni mmg aku tak reti..jadi, sila maafkan.)

jadi, untuk menggantikan entry tem-be-rang tu (sila abaikan entry tersebut), aku dah gantikan dengan entry ni. Entry ni memang kisah benar yg sememangnya benar belaka. hehh.. ayat cam keling. apaper je lah..

kat sini gak, aku ada buah tgn sket utk semua pengomen2 ENTRY NI..

award ni utk kamu2 semua sebagai tanda mintak maaf aku. sila copy-paste award ini di blog kamu kalau kamu sudah terima maaf aku. dan sila bagitau aku yer..

mekasih..

.

blogger2 lain pun bole amik award ni jugak. tak kesah..ini cenderahati dari tuan punya blog ini.. =)

.

.

.

notanoti: aku tidak akan ada di dunia blog mulai esok hingga minggu depan sebab ada mesyuarat di pentagon. oke, ini tipu. sila abaikan. jumpa minggu depan yer..!

12 comments:

a.b geldofg said...

aku dpt awrd?....ehem2..(sambil betul mic)
saya bsyukur kepada allah...kedua ibu bapa sya...gf2 saya...kwan2..atas dorongan anda lah saya trima awrd ni

qishie said...

hahaha..tq2 aadii..

sat gi qish tampal kat blog..:D

amin said...

salam bloggers...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe...

dapat award...

nanti i tampal ok?

=)

ciK LyndaWawa igUana said...

yeye...
aku dapat award jugak....
best!!
arigatok..

zAhiDah diHaz 17 said...

yea2 dapat award. arigato go zaimase for the award

ieNn ZaZa said...

ma kaceh byk2..hehehe..dpt award lg..hehehe..leh kmpl award byk2..

vidadarisakura said...

no hal la pasal ari tu..
i just koimpush ari tu..sori..
hee


neway nanti aku setel award ko ni.
hehe

i.am.belle said...

award telah diterima. tq bebeh! (walaupun kena temberang tempohari) ;p

ciK LyndaWawa igUana said...

aku bg balik kat ko award nie..
bukan nak kate ko buruk siku..
tp ni award dari aku untuk ko plak..

A a D i I ? said...

mekasih buat korg sume..
korg mmg sporting lah!!

(^_~)

mOhawK said...

huhu..one point 2me!=) beb, blog ko very cheeky, sbb 2 wa layannnnnn=p keep it up! (ceh mcm juri AF7 lak=p muhaha...)