Sunday, March 1, 2009

DiSebaBkaN TV kaT kaMpuNg RoSak daN aKu saNgaT boSaN TaHap petaLa KeLapaN.. maKaNya.....

.
.
write on a piece of paper each:

your name/user name
right handed/left handed
your favorite word to write
your least favorite word to write
write ''the quick brown fox jumps over the lazy dog''
write down bloggers dat u want to tag
take picture of your work and post it in your blog
.
.
.

buruk giler hurhh ?? lantaklah..

------------------------------------------------------

tag cute ni dari cik V..G-sTRinG..

dlm byk2 tag yg beliau soh buat, yg ni jer aku rasa interesting. yg lelain aku malas nak buat.

sori la cik V yek..

tak rajin pulak aku nak jawap2 soklan ala2 kertas SPM tuh.

lalala~

.

.

.

internet ni pulak macam harrrram. baek aku tido ajer. hurhh..

6 comments:

ab geldofg said...

boikot tag!

ciK LyndaWawa igUana said...

aku rindu same tulisan ko jot....tulisan kreatif ko...:)

ieNn said...

adeh..malas nk wat ni wlpn skit je...tgk laa kalo ade ms yg telebih lapang..hahaha...

A a D i I ? said...

ab geldofg,
yer boikot !!


ciK LyndaWawa igUana,
hurhh? punyer la buruk tulisan tu.. baek ko rindu kt aku je la wawa. hehe..


ieNn,
x rajin sudah. laki kau dolah. kakaka~ (juz kidding)

vidadarisakura said...

haha!
bagus nya la anak ini.
nda kusangka ada jugak org yg buat tag aku.
haha
maka aku men2 jak tu..

A a D i I ? said...

vidadarisakura,
aku ske tag ni. nmpk nice. so aku buat ler..lgpun tgh bosan giler babas time tu..