Monday, March 23, 2009

aPa yaNg akaN aDa diFikiRaN koRanG kaLaU..

di malam pertama menjadi isteri,
si suami berdengkur mengalahkan bunyik traktor tengah bajak sawah,
di rumah sendiri (rumah keluarga si suami) ?



mesti korang akan fikir,
iskh3.. macam mana laa wife dia nak tido sepanjang umur dgn lelaki tu yer..

mungkin korang ada terfikir yg ni juga,
kesian wife dia.. mesti terseksa zahir & batin tahan telinga spjg tido..

mungkin jugak ada yg terfikir mcm ni,
kalau la aku yg jadik wife dia, dah selamat dah mamat ni aku sumbat mulut dia dgn kuali..





tapi,

apa pulak yang akan korang fikir kalau..
.
.
.
.

sebagai seorang isteri yg datang dan bermalam di rumah keluarga mentua,
bersama suami dan anak2,
tidur berdengkur mengalahkan bunyik enjin helikopter ?


mesti ada yg akan fikir,
hurhh?? pempuan tido berdengkur mcm bunyik enjin heli?
dasat ahh!!

mungkin ada pulak yg fikir mcm ni,
perhhh..kalau la mak mentua dia kasi bocor rahsia besok pagi, musti malu gila babas dia karang..

maybe ada gak yg fikir ni,
eh, lelaki ke pempuan yg bedengkur tu? gila kuatt !!!



aku?

no comment lah. lalala~

-----------------------

"SELAMAT PENGANTIN BARU"

buat da one and only adik lelaki yg aku ada..

NAIM & RIZZ

pada:

27 Feb 2009 - Terachi, Negeri Sembilan

21 Mac 2009 - Batu Pahat, Johor

"Moga bahagia & kekal ke akhir hayat, yer dek"

.

.

.

pi/es: gambar tiada kaitan dgn isu di atas. lalala~

pi/es pi/es: ni la 'mesyuarat pentagon' yg aku kate tu. actually, bz setelkan majlis kawin adik sabtu lepas. alhamdulillah..dah berdiri sebijik lg masjid.. =)

7 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

bestnya...

kat BP?

aduhai..tak ajak pun...-_-"

hehehe~

Konspirasi Melankolik Jiwa said...

tak jemput pun..huhuhu~

adik dah setel dah.. kakak bila lagik?

eyh..selalunya kalo adik kawen dulu dari kakak..

kakak akan dapat banyak adiah..selalunya laa...

dijot dapat ape adik ipar kasik?

Monkey D Luffy said...

ala... senang jer nak atasi dengkur

ieNn ZaZa said...

wah2..ingt kn td cik dijot yg kawen..hahaha..wat mesyuarat tegempak tetiba kn..

A a D i I ? said...

ZARA 札拉 [사랑해~],
eh, kamu org BP jugak ka?
taper, aku kawen sok, aku jmput kamu oke? :)


Konspirasi Melankolik Jiwa,
dapat adiah? kene buli lg ader.. tp taper, aku kan kakak mithali. lalala~


Monkey D Luffy,
senang? cemane weh??


ieNn ZaZa,
kalo org yg kawen, sbln sblm majlis lg org da jemput cik ieNn. haha..

tiQa said...

xajk..:(

eiza in the house.. said...

Aadil
* ko bp kat ne?..jgn lupa jemput aku sekali tau..huhu