Monday, March 23, 2009

TaG HeueR Ke pE Ke JaDaH ?

1. How old are you?

- lu tengok muka gua, lu nampak gua mcm umo bape? umo gua da 62 tawun sengah beb! tu gua pakai botox jer tu. jgn tertipu. lalala~








2. Are you single?

- eh tak. ni boipren gua yg latest. ensem hurhh??







.
.
3. At what age do you think you’ll get married?
- gua ingat besok gua nikah je la terus. amacam? huiii..gelojos tak hengat !!


4. Do you think you’ll be marrying the person you are with now?

- errr..tak kot. gua rasa gua dah jatuh chenta sama si hencik gaban nih. beliau nampak cool..

.
.
.
.
.
.
.
.
5. If not, who do you want to marry?

- walaupon gua jatuh chenta sama hencik gaban, tapi gua rasa gua lagi prefer kawin sama hencik optimus prime kot. sebab gua rasa beliau lagi gagah. sila jgn pertikaikan. lalala~

.
.
.
.

dan yang pasti bukan beliau ni yang akan gua pilih.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
6. Who will be your bridesmaid & bestman?

- errr...kalo soh diorang ni, agak2 diorang nak tak ekk?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?

- gua nak kawin kat sini weh !! bole ker ?
.
.
.
.
.
.
.
.
8. Where do you plan to go on honeymoon?

- kalo kat sini agak2 sengal sangat tak?

.
.
.
.
.
.
9. How many guests do you think you’ll invite?

- jemput diorang ni jer da cukup kot. lagipun buat kat planet kan.. cemane korang nak datang kalo aku invite pon..
.
.
.
.
.
.
10. Will that include your exes?

- owh mesti! memula gua nak invite ex-gua yang 1st ni. dia ni akan jadik driver gua nanti.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- dan gua nak jemput ex-gua yang ni jugak. dia gua lantik jadik chif-cuci-pinggan-mangkuk. hehh~
.
.
.
.
.
.
11. How many layers of cake do you want?

gua kan TUAN TANAH KEDAUN, jadi gua rasa sebijik cupcake cukup kot. untuk gua makan sorang..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
12. When do you want to get married, morning or evening?

- time sun rise??


.
.
.
.
.
.
13. Name the song/tune you’d like to play at your wedding

- gua rasa nanti gua nak layan lagu NEGARA-KU jer la..


14. Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork?knife?

- makan pakai ni oke kot. seni sket..
.
.
.
.
.
.
.

15. Champagne or red wine?

red bean ajer suda bah !!


.
.
.
.
.
.
16. Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
- sejurus lepas makan honey dew, aci tak??
.
.
17. Money or household items?

- duit is better. hoho~
.
.
.
.
.
.
.
.
18. How many kids would you like to have?

- ramai2 pon taper kot. ramai sket superhero kat bumi ni. lalala~
.
.
.
.
.
.
.
.

19. Will you record your honeymoon in DVD/CD?

nak ke tanak? nak ke tanak? nak ke tanak?
.
.
20. Whose wedding plan would you like to know ?
- sume orang yang bace entry ni, DIWAJIBKAN jawap jugak. aku tak kira !! lalala~
.
.
.
.
*abis suda tag dari hencik qish & cik ieNn. adeiii..penat siot~

13 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hahahaha...

kamu nak kawen dengan dia itu?

Fantastic Four!!

awesome!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Yeah!

aku first!!

Yuhuu!!

qishie said...

haha..

bagus..

nanti anak2 ko boleh tersenarai dalam siapa serangga pilihan..hehe

kan?kan?


hehe..weh...gila best botox ko..
pass sikit weh..hehe

eliza said...

la...pompuan rupanya...ingatkan llaki...hehehehe

ieNn ZaZa said...

hahaha..akhirnye...
so skrg utang sudah langsai..tp bkn ini jwpn yg aden mahukn..tp xpe...yg pntg anda sudah buat ini tagged..hehehe...

A a D i I ? said...

ZARA 札拉 [사랑해~],
cool hurhh kalo kawen dgn superhero? lalala~

yeahh! tahniahh!!


qishie,
hurhh? ko ingt anak2 aku cm anak2 hencik a.b gel ka? spesis serangga.. haha..

oit, nk botox? tunggu umo ko da lanjut sok bru bole pkai..kakaka~


eliza,
yeahh! sy berjantina seperti kamu lah cik eliza.. =)


ieNn ZaZa,
tader planning apaper la ieNn..tu psl jwpn ngengarut je sume. hehe..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

huh...profile ngan header pny la brutal....skali bunga2 da......hahhahhhaha....welcome to the pentoi club..

mrblind said...

peh..baru gua tahu lu perempuan rupanya..

A a D i I ? said...

a.k.u.p.e.n.t.o.i,
haha..chisstt!! layout ni bru tuka smlm la bro..
owh, tengkiu2..


mrblind,
hurhh?? haha..saba jer laa. entry2 gua ganaz bangat ka bro? hehe..

arres™ said...

wauu!!!besh2...siap ade gamba

A a D i I ? said...

arres™,
hurhh?? best ka? merapu-meraban jer tu..

vidadarisakura said...

aku mengeja!

A a D i I ? said...

vidadarisakura,
ko mengeja, aku merapu
adakah itu kombinasi yg sesuai?
lalala~

ape kaitan?