Monday, March 23, 2009

DaH baLek dAa..


yeayy!! aku dah kembali ke dunia blog..

mesyuarat pentagon dah settle
sgt penat!

arini start keje mcm biasa
adeii.. sangat malasnyer
tader feel mau keje
mood pun dah lari
tah mane2 tah dia merayau
tolong doakan supaya mood keje aku balik ke sini semula
tapi kalau terjumpa, sila suruh dia balik sini yer


moodMOODmoOd
mane ko pegi ?
alahaii...rasa macam nak demam la pulak



MC je lah arini..!

9 comments:

ieNn ZaZa said...

nk demam?MC jelaa wlpn lom demam lg...skrg memg musim demam laa..jg diri bebaik2 yer..ieNn dr last week smp arini pn x ok2 lg..huhu..tp tetap rajin g keje..tp xwat keje pn dr td...mls..xde mood gile..

ciK LyndaWawa igUana said...

laaa...
demam jugak ker?
ko demam rindu kat aku la tu...
huhuhu..
btol tak cik dijot..
hasil untuk aku mane jot.??

mrblind said...

first day memang angin malas tak habis lagi.

a.b geldofg said...

bnyak ragam nampaknya ni hari...jom bhenti kerja

qishie said...

poteng je..

haha..cakap je senggugut..

zzzz

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

huit...
betul2 demam ke tak ni?

huhuhu

A a D i I ? said...

ieNn ZaZa,
dokter bg ke kalo mntk MC?
badan mcm tader rs panas pon ni..


ciK LyndaWawa igUana,
tu la..tau taper.. :)
hasil apekah?
tetiba cm tapaham. hehe~


mrblind,
yer! ekh, tp rsnya tiap2 hari kot cmni. lalala~


a.b geldofg,
yeahh!! jom2..


qishie,
senggugut hurhh?? sgt cool ni hencik doktor qishie da bg advise. bole mc arini. yeayy.. hoho..


ZARA 札拉 [사랑해~],
macam jer..blom demam btol2 lg.
lalala~

Monkey D Luffy said...

ko tgh mood bercinta byk idea kot

A a D i I ? said...

Monkey D Luffy,
hurhh? ya ka? jadi, mari bercinta sama aku. lalala~