Sunday, November 16, 2008

Si MoDo Dewa19

"kau nie memang mengong laa.." rungut si cik otak sengal.

"modo la kau ni..btol2 modo" si cik seketol hati tak bape suci pulak membebel.

"sape pulak yg da kene mengong dan modo memalam buta ni..?" tanya si cik iman yg tak bape nak byk.

"tuh..tanya si hencik frenster tuh..bikin gue ribut" jawap si cik otak sengal tak bape nak ikhlas.

"ape-ke-jad la pulak dengan beliau? apenyer yg sampai ribut2 ney? cuba habaq mai kat cheq.." si cik iman yg tak bape nak byk mula tunjuk minat.

"cemane tak ribut..semalam beliau gi sepital buat maintenance. tup2 arini sesedap oren jer beliau pegi buang kengkwn kitorg kat dalam tu. dari list fren ada 195 la ni cuma tinggal 51 org je. hurhh..ape kess~!!" si cik seketol hati tak bape suci jawab geram.

"laaaa..awatnya jadik lagu tu? memang da patut2 sgt laa bagi ke beliau title tu..mengong lagi modo tahap dewa19" si cik iman yg tak bape nak byk pulak ikut naek hangin..

aksi seterusnya..

si cik otak sengal mengamuk sakan..

si cik seketol hati tak bape suci terjerit-jerit histeria..

si cik iman yg tak bape nak byk cuma diam tak terkata apa..

frenster memang mengong lagi modo~!!



dari isi otak si sengal ~A a D i I~: aku sakit hati gilos ngn frenster arini. sesuka-suki-hati-bapak-tiri-laki-mak-dia jek nak delete kengkwn yg ada dlm list aku. sampai seratus lebey fren aku diorg buang. hangin tahap satu dah aku arini. bengang betik~!! so,pada sesape yg terperasan yg dia da x ada dlm list aku,mntk mahap ekk korg.. bukan salah aku. korg add la aku balek. x larat aku nk check satu2 sape yg dah jadik mangsa delete diorg tu. frenster memang modo nak mim-alif-mim-fa-wau-sin~!! pwekk..

6 comments:

been-kawe.nok.kelik.mesia.doh. said...

halameekk.. gua pun suda kene dgn si frenster tu.. kawan gua sikit punye la ramai gua kumpul dari darjah satu lagi.. tadi gua check, tinggal SEBELAS ( 11 ) jek..!!!
menjawab komen ko :
1 - bukan ke ko yang suruh aku amik gambar formwork lah hape lah.. nengok lah..! ahahah..!!
2 - souvenir..?? kalau UNTA tadapat ah..!!

Konspirasi Melankolik Jiwa said...

frenster dah buleh bukak ke?
tadi owg try takleh bukak lagi..
ape kes??


otak, hati, iman..

~ A a D i I ~ said...

been-kawe.nok.kelik.mesia.doh.:
^ ko nyer tggl 11 jer? huyohh..lg sadis..ciann..
^ kaka..adeii..putus fius nengok 'thin man'. haha..
^ aku nk apaper je la yg x de kt mesia ni..lalala


konspirasi melankolik jiwa:
^ semlm bole bukak..arini da x leh bukak dh..frenster yg modo..menci! sakit atie gue

been-gapo.lambak.sangak.kelik.mesia? said...

kahkahkah.. modo metul mudak frenster neh.. connection internet aku pun modo hugak..!
ape jee yang tade kat malaysia tapi ada kat sini..?? padang pasir kot..?

~ A a D i I ~ said...

been-gapo.lambak.sangak.kelik.mesia?:
adehh..panjang puloq name ko nih.
aku nk...errrmmm..ape ekk?
aku nk tiang jamrah sebatang buleh?
kakaka..lalalaa... :p

been-ok.nama.pendek. said...

chet..!!