Monday, November 17, 2008

aKu: aPeR keSaH ??

hari neh, cik otak sengal btol2 da masuk tahap nyanyok

hari neh, cik seketol hati tak bape suci btol2 da sewel

hari neh, cik jiwa tak bape nak lara btol2 da biol

hari neh, cik iman yang tak bape nak byk btol2 da ilang kewarasan

hampir ajer cik otak sengal, cik seketol hati tak bape suci, cik jiwa tak bape nak lara dan cik iman yang tak bape nak byk bersekongkol ntok melakukan jenayah

hampir2 ajer diorg nak tarik hencik kepala keras ke dinding ntok di-comolot-kan byk2 kali

biar sampai cik darah pekat merah menayangkan diri dicelah2 cik kulit erkk..halus ke? dan menari2 disitu

hampir.. hampir ajer hari neh..

mujur hencik ~A a D i I~ masih sayangkan dirinya..


otak. hati. jiwa. iman.

bertenanglah.


dari isi otak si sengal ~A a D i I~: bila aku da kembali masuk fasa pre-stressed post-tension..

6 comments:

Konspirasi Melankolik Jiwa said...

be co0l la..
tensen mane pun..
takkan sampai nak jadik macam tue kot..
hari nie hampir hampir..sok luse dah terkena baru nak tergadah..
rileks laa..masalah tue normal laa..sume orang tension..tapi cuba pikir on the good side plak..co0l ape..rileks arr..amik cuti ke..gie bercuti ke..shopping ke..

life is nothing without the problem~
the problem itself teach us how to manage our own life..
if we can't manage our problem..we can't manage our own life..

be co0l~ OkE~!!
kalo takleh gak ada satu cara jek lagik..menda nie orang slalu wat kalo overstress..mmg co0l la pastuh..

rileks la kawan..

FAA punye quote:
problems are made to be solved..

so pikir la cara orang yang mempunyai

OTAK, HATI, JIWA DAN IMAN..

~ A a D i I ~ said...

konspirasi melankolik jiwa:
uhuk..errrkkk..
yea yea..kerana itu smua tu x jdik btol2..nasib baek
ngehehehe.. :D
mekacih.
mekacih.
mekacih atas ingatan tu..
lalalaaa..

been-tanak.buat.VO.lagey! said...

haaaaa dengor nasihat encik kat atas tuuuu..!!!
cool man..
overstress tak elok.. kalau dlm prestressed - post tensioning punye method pun kalau dah overstressed, putus cable dia.. kene destressed, pastu nambah keje aku sebab kene buat V.O.!! hari2 kene update V.O...!
so, jgn overstressed..!

Konspirasi Melankolik Jiwa said...

masih ramai yang sayang kan anda..

keluarga..

rakan2..

sahabat handai..

kita ada pegangan..

co0l~

~ A a D i I ~ said...

been-tanak.buat.VO.lagey!:
hurh? putus cable? mmg da msuk tahap putus da ni.. putus fius..
kakaka.. :D
alaa..buatla..buatla..buat la VO lagey..tu kan antara keje WAJIB seorg QS..
weeehooo..bosan dowh..pwekk.. :p

Konspirasi Melankolik Jiwa:
yep2..saye sayang diri sndiri
itu pasti.
hehh.. :D

UnkNowbLoOGeR said...

buat la Vo lagey..buat la...
buat la...

tp ape kaitan komen nih dgn post di atas?

ape2 je la...