Monday, November 3, 2008

Ku KaTakaN deNgaN iNdaH

senin aritu aku balek kg..disbbkan aku sgt boring tatau nak watpe..so aku pn geledahla brg2 lama aku..then aku terjumpa ngn buku kaler biru.."ahhaa~!! buku nie ada lg rupanyer"..cik seketul hati aku yg kecik berbisik dgn riang-rianya..hepi sungguh aku..haa..nk tau buku ape? buku ni ala2 buku ucapan dr kengkwn laa..aku buat ms nk ujg2 f.5 dolu..sj wat kenang2an..so tanpa berlengah aku pn belek2 la isi2 perut buku tu..n hati aku rs tercuit ngn sume2 nie..

norlie: remember me occay..luv u always..semoga berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi..
sharn: ingat aku slalu after this..jgn nakal2 tau..
islamiah: jgn tinggal sembahyang..patuh n ikut nasihat emak n keluarga..jadilah anak yg solehah..
adda: ape pun kau buat lepas ni,selamat berjaya! aku nk ingtkn ngko,klu nk buat ape2 tu,fikir dulu bebanyak krn berfikir sesaat bahagianya seumur hidup..i'm gonna miss your childish personality!
ayu: ingat org tau..jgn nakal2!
dea: ingat aku+eha sbg kembar plg glamour alaf ini..yeah!!
syura: good luck everything u do..jgn lupe aku yek..jadik ler insan yg solehah di dunia dan akhirat..friendship forever..
erie: jgn luperkan aku tau!
zeti: thanks sbb kawan ngn aku n jdik 'adik' aku..ko selalu ler ingat kt aku..
ella: aku doakan kau berjaya dlm hidup..jgn smpai kau slh pilih jln sudah le..anyway,aku hrp kau tak lupekan aku..
emy: thanks for being a nice friend..take care..good luck for everything..
atiq: may Allah bless u..don't forget me..
shahidah: hidup perlu diteruskan..friendship forever
baiti: cuma nk wish ngko good luck in your future undertaking..
aneez: kita sesama gunting rambut 'pesen yg same'..kiter sesama ada trademark 'jr'..kita juga ada jersey softball 05,22..well..remember..F.R.A.N.C.E..
as: thanks n sorry for everything
leen: anyway..aku harap kita stay kawan..
zenie: whateverpun,aku doakan ngko sentiasa berjaya dlm hidup, di dunia mahupun di akhirat, jgn nakal2..jadi budak baik..jgn malas2..ingat SMSJ,ingatla aku ye..
eha: aku nak wish kau good luck in everythings u do..never forget me and the most important is BSURSICUB4..
cik ron: 5 tahun aku kenal ngkau..5 Dis 1994, buat pertama kali aku jumpa ngkau..tp masa tu aku blum kenal sgt ngan ngkau..lepas tu kita satu kelas then kite baikkan!!?? keh..keh..keh..kelakar btul masa tu..kecik lagi..tak matured langsung..then kita tak satu kelas lg..bila form 4..cita rasa kita sama..sesama amik bio..memula kita dok sesama..lepas tu tak lg..bila form 5 kita satu kelas lg..kat 5m2..byk kenangan kt ctu..dok sesame lg..kt belakang..selalu borak time cikgu ngajo..bukan borak aje..tido pn ye jugak..selalu kene attack ngan cikgu..aku slalu kacau ngkau..bila aku kacau,ngkau msti marah..lepas ni..aku dah tak bleh nak kacau ngkau lagi..whateverpun, 5 years life kt SMSJ ngan kau + bebudak lain mmg best..susah nk cari..dan tak bleh nk ulang balik..aku cuma nk ngkau ingat kt aku..
jessie: semoga berjaya dlm apa jua bidang..jaga diri engkau bebaik..walauape pun..kita tetap kawan kan!
yatie: jaga diri bebaik..jadilah wanita solehah..good luck in bebenda yg patut dibuat..
yaya: ingat Allah selalu..buat baik biar selalu..buat jahat jgn sekali2..semoga berjaya dlm apa2 jua..lastly..ingat aku selalu!!
rosnah: jaga diri bebaik tau..ingat Allah selalu.. F.R.A.N.C.E..
sai: jgn ler lupe kat aku..
hanis: "life is fragile..handle with care *ops..prayer"
bad: aku nak wish kau good luck dalam hidup..!

K.A.W.A.N.2..
sungguh~!! aku x penah n tak akan pernah lupe kat korg..sume2 skali termsuk yg x smpt nk tulis kt dlm buku biru aku tu..hehe..thanks for our friendship..thanks for everythings..thanks for all da sweet memories that we shared..thanks for all ur wishes..we're fren for yesterday..today..tomorrow n 4eva..miss u all so much~!! *wink* (^_~)

:: form 5..batch SPM 1999..da last century~!! ::






dari isi otak si sengal ~A a D i I~: frens always come and go..but they're still in ma heart..always n 4eva..n to all ma frens..may our frenship last forever.. *wink* (^_~)

2 comments:

UnkNowbLoOGeR said...

i am part of the story...

semuanya tersimpan dalam lipatan kenangan yang tersusun rapi di dalam kekotak fikiran dan salinannye ade di ruang paling dalam di sudut hati...

~ A a D i I ~ said...

kamu hencik-tatau-sape:
sapekah kamoo wahai incik?