Thursday, May 7, 2009

niE inTRo naManyA !

Aku rasa da lama aku tak sentuh pasal hal2 hati dan perasaan. Maksud aku hal hati aku dan perasaan aku laa.. takkan pasal perasaan jiran aku pulak. Haha! Eh, errr… perasaan ke perasan? Ke peras santan? Ah, apaper jer lah.. asalkan ada sebutan peras2 tu kira oke la kot.

Peras? Hmmm… secara logika-nya, perbuatan peras tu kalau dikaji-dengan-lebih-dalam, gerak lakunya ada iras2 macam ramas. Hurhhh? Ramas?? Peras = ramas? Hmmmmm…jadi maknanya perasaan or rasa perasan tu ada kaitan dengan ramas.

Eh, macam tu ke?

Owhhh.. sekarang baru aku tau kenapa orang2 yang tengah dilamun cinta or dalam perasaan asyik-mahsyuk bercinta selalu (aku tak maksudkan semua tapi kebanyakan) terbabas ke arah yang tak sihat. Terlajak ke perbuatan2 yang tak sepatutnya..macam raba2..ramas2..peras2.. Yer tak? Haihh..gila punya teori lah aku dah create. Aku rasa Darwin pun tak penah terpikir teori macam yang aku pikir ni. Haha!

Woii woii.. ape kao merepek ni woiii??



Oke, tu sekadar omong kosong semata2. Intro beb.. intro.. (^_~)








Errrr….aku sambung lenkali lah. Tader idea!

Haha! Lalala~

30 comments:

khaLifah feDi said...

emm jgn peras ugut or peragut sdh lah arr Aadil!!!


psst lps nie teda alasan ko nk pi bertapa or wat ok hi3..

Dato Paduka Masri said...

wei... lama ko hilang... mana pegi... 1st mcm apa je aku main2 mcm ni kakakakakakaka...

Dato Paduka Masri said...

alamak... dah ade yg 1st

trik balik


ambil 2nd.....

ciK LyndaWawa igUana said...

ye ke intro?atau ko ni plastik!!

Monkey D Luffy said...

nak dating? jom! ;p

Monkey D Luffy said...

aku pernah ramas santan masa kecik2

T.u.Y.a said...

ye la tu omong kosong senget...
heheheh..ade ke x?teka????

ieNn ZaZa said...

kesengetan ko dh kembali nmpk..aku xpenah dgr lak pekataan peras kn..perah ade laa...hahaha...

mrblind said...

jiwang!

Monkey D Luffy said...

err

kita ngedate lain citer

hehe

email ler aku

A a D i I ? said...

kf,
peras ugut? best gak tu. wakaka..

errr...aku x janji! haha..





masri,
aku baru balik bertapa. pegi carik tenet. skg suda jumpa sama itu tenet. hehe..

xpe xpe..cuba lagi utk dpt 1st lenkali. haha!





ciK Lyndawawa iGuana,
hurhh? plastik? cissss!!!





Monkey D Luffy,
okeh, ko set time, date same tempat. kita jumpa kat simpang. haha!

ramas santan? giler pelik ayat tuh!






T.u.Y.a,
ape yg ada ke tak? kompius aku. ko ni da senget sbb rindu aku eh? haha!





ieNn ZaZa,
tak penah dgr? abis tu ko pggl peras santan tu ape? perah santan?
errr..ko dtg dr planet mane weh? haha!




mrblind,
tu baru aku bubuh intro ko da kate jiwang. blom aku msuk isi2 penting lg tu. mau ko pengsan terus. haha!

A a D i I ? said...

Monkey D Luffy,
errr....kalo aku emel ko, nak kene tulis ape ek? haha! gila sengal aku nih.. :p

Donut said...

selamat kembali dari bertapa..
hikmat penampar jawa dah blaja?
sesuai untuk kes raba-raba neh

Shahrul Azry said...

tangkap leleh!

Y E R N ain said...

aku rasa teori ko menarik.

pas ni kita masuk JAWI la.
tgkp norman hakim.
hahaha.

qishie said...

peras ugut sama dengan ramas ugut ke weh?


kakakaka

a.b geldofg said...

ko dah habis btapa ye...tentu jangut ko tgh pjg....ko nak aku tlg cukurkan?

the Jackal said...

aadii ade janggut??

hehe..blog aku dah bleh komen..jgn bg alasan blog aku takleh komen lg dah..

ehem~ jot..ko ade skandalusia ke ngan luffy tuh??

dia mcm syiok kat ko jek..pe lg..oke pe~

leh gie berlayar..

oopppsss~

sharamli said...

peras = frust x?

ieNn ZaZa said...

mn ade peras santan wei..perah santan ade laa..peras tu sesuai tuk peras ugut...hahaha...

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

oiiiii...lap top baru wei?

A a D i I ? said...

Donut,
aku blaja hikmat tendangan maut jurus ke-58. nak test? haha!





saruk,
skali skala beb! test power.. hoho..





Y E R N ain,
join JAWI aku nak.. tp ajak masuk 'jawi'aku tamau. pengsan tok mudim karang. haha!






qishie,
gila pelik panggil ramas ugut. ugut sambil meramas. haha!





a.b geldofg,
janggut? nak tlg cukurkan? errr..... x pe la.. mekasih jer. hehe~





the Jackal,
kao dah pekenama beb?????






sharamli,
errr... nanti aku pk teori yg tu pulak ekk.. hoho~





ieNn ZaZa,
ader la weh. bahasa pasar. kakaka~





a.k.u.p.e.n.t.o.i,
manader. da x jadik beli. aku da bole online kt opis. slmt duit aku. ngeh ngeh ngeh.. :p

qishie said...

cemna lak ko leh dapat online kat opis tu?

ko wat solat hajat hape kasi lembut hati bos ko?

heee

a.b geldofg said...

masuk btapa lagi ke?

A a D i I ? said...

qishie,
aku dah mandrem bos aku same budak2 IT department. haha!




a.b geldofg,
tempoh bertapa aku da tamat la ab. hoho~

eliza said...

pandai la ko buat teori...

ni skrg aku rindu kat ko...jdi kalau aku mo ramas2 dn peras2 ko boleh?

hehehe

A a D i I ? said...

eliza,
errrrrr..........ko pegi ramas2 sama peras2 pentoi la weh. haha!

eliza said...

apa pasal plk pentoi...aku mo ko jgk...hahahaha ;D

khaLifah feDi said...

emm ok btul jgn berjanji klu xleh ditepati kn!!!

A a D i I ? said...

eliza,
tidakk!! ai tak rela yu. haha!





kf,
tau taper. kang aku janji nt aku mungkir, ko kecik ati pulak karang. ye tak? hoho~