Wednesday, February 4, 2009

KaMu naK taU saTu peRkaRa? BMI saYa nGaM2 jeR utK noRmaL weiGhT. kaLau beRaT tuRuN, saYa JaDi uNdeRweiGhT !!

pagi tadi dah belasah NASI LEMAK

lepas tu kunyah ROTI JAGUNG DAILY'S

waktu senggang antara breakfast dgn lunch [sambil buat keje], tak benti2 ratah MISTER POTATO

sambil layan air NESLO

time lunch jap tadi makan NASI PUTIH + SAMBAL SOTONG + AYAM MASAK MERAH + SAYUR SAWI

30 minit lepas tu, turun g kedai runcit mamak kat bwh..

bedal AISKRIM MASHMALLOW

standby ROTI JAGUNG DAILY'S dgn ROTI BUTTER DAILY'S utk petang karang [tp rasanya jap2 lg mcm nak terkam roti tu]

beli ASAM KECUT gak utk kunyah2 sambil buat keje




tapi..



AKU MASIH LAPAR !!!


MASIH RASA NAK MENGUNYAH


MASIH RASA NAK CARIK KUDAP2




adehhh.....


giler . kan . aku ??



p/s utk mamak kedai runcit: hari2 aku beli jajan kat kedai kamu, sikit hari lagi kedai runcit kamu mesti jadi 2 tingkat. hoho~

4 comments:

puan Nelly said...

huuooooy...!!!perli nampak??ke kite dlm keadaan yg sme??sbnrnye nafsu nak melantak ni ade byk sebab..antaranye :

1)mmg kite dlm keadaan tekanan
2)kalo x tertekan pun mmg ade rase nak makan
3)nafsu makan ko mmg buass dijot!!kakakaakakaka...

eh,xmo amek ati eh...gurau2 je...org dah hmpir2 overweight ni...

iDioTeQue^ said...

nak beli2 jajan2 jgk..cni mne nk carik? (muke sedey)

A a D i I ? said...

puan Nelly,
aku jatuh chenta lah dgn statement ko yg no.3 tu.
gua BUASSSS beb!!
haha.. ai like it. lalala~ ^_^

iDioTeQue^,
marilah pulang ke sini supaya kita bole kayakan si mamak kedai runcit cepat sket. hahaha.. :p

LyndaWawa said...

makan itu oerlu untuk hidup.....teruskan hidup untuk makan!!!