Friday, July 10, 2009

spill 8: kawin.

15 minit yang lepas. opis agak riuh. biasa la kalau bos tader. memasing bukak kedai kopi. tengah aku sedap2 buat keje tetiba..


"kau baik kawin awal wan. kau kalau kawin lambat2, nanti lambat dapat anak. kalau kau tak kawin2 lagi, takde anak, sape nak doakan kau? kecuali la kalau kau banyak bagi sedekah. kau banyak keluar sedekah tak?"



perhh.. terasa aku beb! even bukan ditujukan kat aku tapi aku yang tompang dengar ni rasa tersirap la jugak. berdesup ke jantung. kalau terasa macam minum air sirap tu takpe la jugak kot.


hmmmm..mungkin aku dah patut untuk pikir pasal kawin.


okeh, kena mula carik boifren sekarang!



15 comments:

ieNn ZaZa said...

cari jgn x cari..tolong cari tuk aku skali..hehehehe...

sharamli said...

b4 tu d0akan la dpt anak2 yg s0leh...

ayampinko said...

ok wa ader katalog calon2 BF..
cakap jer aper kategori.. insyaallah wa boleh tolong..

Lionel Azry said...

gua rasa baik lu suntik sperma ciptaan saintis! :P

A a D i I ? said...

ieNn ZaZa,
kalau tolong free aku tamau.




sharamli,
aminnn... =)





ayampinko,
aku nak yg mcm ko. muahahaa!





saruk setan,
sperma ciptaan saintis? sape punyer? lu punyer? wakaka!

ZARA 札拉 said...

hehehe~

tolong2..

anak murid aku pun nak bagi lelaki kat aku~

Ricardo Arres Kaka' said...

gua rase lu ptt carik gefren bkn boifren...sbb lu kn ganas ala2 lelaki?

wa stomek said...

gua tgh wat special offer nih..

Monkey D Luffy said...

aku ada

uratlah aku

muahaha

green said...

peh..terase gak seyh..dah jumpe lum ni??

ciK LyndaWawa igUana said...

KAWENLA CEPAT JOT.......

besi said...

bila nak makan nasi minyak nie...

babarto de la cruz said...

cari jgn xcari,asik berskandal jek xsudah,miahaharukanata..

A a D i I ? said...

zara,
ambik jer la. haha!




arres,
hurhh? aku pempuan tulen bang! wakaka..





wa stomek,
ape lu nak offer? skg tgh mega sale kan? huhu





monkey d luffy,
urat ke urut? takyah urat lah. kire kompem jdik boifren aku jer la. amcm? hua hua hua.. :p






green,
blom. tak carik pon. tlg carik!





wawa,
tamau kawen cepat. mau nikah cepat. :p





besi,
arini pun bole. by jer jual kat kedai. huhu!





babarto,
kalo aku da ader boifren nt tabole la nk skandal dgn ko lg. muahahaharunsalimbachik.. :p

zAhiDah diHaz 17 said...

okay...kau mmg perlu cari calon suami....then, jangan lupa cari untuk aku jugak...lalalalala....