Friday, July 24, 2009

spill 12: hasil meng-gugel.

Tips Agar Cepat Dipinang
Bacakan surah Yusuf pada sebekas air bersih sebanyak 3 kali pada malam Jumaat. Air itu hendaklah dibuat mandi selama 3 pagi berturut-turut dan diminum 7 kali setiap hari juga selama 3 hari berturut-turut.




tolong senyap!


aku tengah mengaji.
(errr...malam tadi tak sempat. baca petang jumaat boleh jugak kan? masih dalam hari jumaat kira aci kot..)


13 comments:

T.u.Y.a said...

nampaknye mcm ade org nak kena pinang nih..
kompang..kompang...

penjenayah merah jambu. said...

ops,nak join mengaji sekali boleh?

*tak tao pun psl ni,biasanya org kata klu nk anak good looking,mase pregnant bace,wawawa,lepas ni kena rajin mengajilah :P

QasehessaL said...

waaaaaaaaa...mintak d pinang nmpak...hihi....sape calooon nyer wahai kakak...meh sal gtau direct kat empunyer dr hik2

a.b geldofg said...

esok aku gi pinang ko

sharamli said...

kal0 dipinang 0rg tua ..nak?

qishie said...

whoaaa..ko dah nak kawen ke AaDiI?

ZARA 札拉 said...

aku tumpang mengaji juga~

zAhiDah diHaz 17 said...

nak kawen suda ka? jangan lupa jemput...nak kad jemputan yang grand2 gitu....lalalalalala

anntaj said...

pinang dan meminang...
:)

khaLifah feDi said...

slmt dipinang Aadil!!!

joegrimjow said...

hari2 hari jumat

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ko nak di pinang orang tua yg dah berbini...?hehehehehe...

ieNn ZaZa said...

aku nk try laa..hehehe