Friday, June 5, 2009

aKu Tak ReTi!

mangai!

arini dah jadik hari jual barang2 make-up kat opis. siap promote2 soh aku beli lagi. wakaka! giler btul. aku mana la reti menda2 gini. nak pengsan nengok barang2 tu sumer. mascara? eye shadow? eye liner? blusher? ape-ke-bende tu weh? tak reti aku nak pakai. ada takde pun aku pegi keje takat pakai foundation pastu tempek bedak jek. pastu nak kasik merah sket kat bibir, pakai lipstik. tu pun lipstik dapat free masa beli shampoo rambut tawun lepas.

adeii.. putus fius!

10 comments:

arres™ said...

ko jantan?

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

xkne ngn jiwa yea??
atleast u should try first..huhuhu

qishie said...

eleh

malu2 lak..

meh aku wat kelas groomoing

sharamli said...

sy p0n x gheti

Lionel Azry said...

tak up to date siak lu ni :P
dasar jantan berkemaluan betina :P

Monkey D Luffy said...

lawa apa kalau muka natural jer

lalala

♥chentaMAYA™ said...

pmpn~
kene blaja pkai 0k!
hee~

eliza said...

aku tau klu ko x make up pun...ko tetap lawa..klu make up lg tmbah lawa... mcmana aku tau? aku tau la...


~ko apa pasal kjp ada..kjp takda.. mcm biskut. hehe

asis said...

sme la kite..blum msenye lagi kan

A a D i I ? said...

arres,
jantan pun reti mekap la weh!




~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~,
ajar bole?





qishie,
groomoing tu ape? blaja press minyak moto ke? haha!






sharamli,
meh nyanyi lagu 'kita serupa'.. :p






saruk,
oit, title tu vivi jer yg punya. mati gua kena sumpah kalo ambik mandat dia. haha!







Monkey D Luffy,
bergantung pada gen jugak kot. hehe~






chentaMAYA,
blom sampai seru.. :p






eliza,
ni ko puji2 ni mcm nak mintak sumthing jek. ko nk ape weh? haha!

aku da tader mood arr nak bukak blog sejak2 opis asyik keje nak block blogspot jek. tensen gua!







asis,
yep2!