Tuesday, January 13, 2009

niE ke Yg diKaTaKan.....teRpeNgaRuH ??

nape tah. selama2 ni tak penah ambik peduli pun pasal menda ni. tapi arini tetiba tergerak pulak ati nak sign-up kat sumthing yg dibagi nama BUKU MUKA ni. sbb apa? entah. maybe sbb nak tau la jugak ape yg best sgt kat dlm tuh sampai makhluk2 kat Media Prima dok asyik sgt sebut2 pasal menda nih kat diorgnyer rangkaian TV n radio. lepas sign-up, aku add beberapa member2 yg ada dlm list. update sket2. tak tau apa yg best dgn BUKU MUKA tu even aku dah sign-up.


tapi apa yg pasti..
apa yg aku boleh kata pasal BUKU MUKA ni buat masa skg ialah:


BOSAN GILER.


sekian, mekasih.



p/s: cuba btau kat aku ape yg best sgt psl menda ni. sbb aku tak nmpk apa2 yg best pun kat ctu.

2 comments:

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

haha.saya sudah ketagih juga.mula2 dulu macam malas nak kisah.lama2 habis acc sy yg lain2 kena delete.sekarang tinggal fB je.try lah!best!

~ A a D i I ~ said...

cabincrew are here not to kiss ur ass,

adeii..pjg la pulak nama kamu ni. hmm,ye ke bole ketagih? x pe2,sy x jumpa lg ke-BEST-an nyer. nt kalo da jumpa, mungkin sy akn pk utk ubah pikiran. erkk..apsal ayat aku cm keling jek ni? :D