Saturday, January 3, 2009

kOLesTeRoL baDaN saYa daH beRtambaH daN pakcIK & maKciK jeRawaT puN raJiN meLawAT

pagi tadi saya dapat lihat sunrise dari tepi laut. kebetulan ajer. tapi..sangat santek!!

memang santek kan? baek kata yea kalau nak selamat. kakaka.. :D

ok, tu yg pg tadi. dapat peluang tgk sunrise masa kitorg kua nk g jogging kat kebun bunga istana.

yg kat bawah ni pulak, aritu. masa on da way balek dari kg ke jb. kebetulan kua awal sket mase tu..


santek jugak kan? ok tau..korang mesti kate, tak chantek pon. gambar da la gego. kelabu asap je pulak tu. okok..accepted la apaper komen pon. gamba ni tak bape santek sbb time tu awal pg sangat. dlm pukul 0645h cmtu. amik gamba ni pon guna enpon je (alasan logik gamba tak chantek). pulak tu masa ni tgh drive. kira amik gamba tgh drive la ni (alasan paling kukuh gamba gego). okok.. yea.. tau.. saya tau saya salah. membahayakan diri sendiri sbb amik gamba masa tgh drive. tapi time tu sgt teruja (alasan). excited giler dpt tgk sunrise dr highway (alasan lagi). okok..jgn tiru aksi ni ok (nasihat berguna ni). yerr..lepas ni saya tak buat lagi (ayat manis je ni. jgn caye..). tapi tak janji laa... haha..

apaper pun, betul kata org tua2..mulakan hari di awal pagi, rezeki murah. dapat tengok sunrise ni kira rezeki jugak kan? betoll..rasa bersemangat je sepanjang hari. then, bila da rasa semangat tu, mesti la rasa rajin je nak buat keje. bila rajin buat keje, byk la o.t. bila byk o.t, byk la duit masuk. bila byk duit masuk, namanya rezeki murah la tu..... kan? ^_^


p/s: rajin2 kan la diri bangun pagi. hoho.. ^_^
p/s p/s: tajuk tader kaitan dgn entry di atas. tapi ada kaitan ngn si tukang tulis. kakaka.. :D

8 comments:

enjoy-rs said...

My dear friends, sincerely thanks for visiting our Nike air shox website! The

following listed is the detail description of Shox TW. If you are interested in buying cheap Nike air shox, warmly welcome you to contact us online around the clock, and we will supply you the top

quality Nike air shox with cheap price & excellent service.
We are anticipating building up a very strong bridge on which we can go ahead and ahead together!
our Nike air shox:
Shox Ride & Plus
Shox Allegria Glow
Shox FSM
Shox Dendara
Shox 45
Shox Legend Trainer
Shox VC
Nike Shox Explodine
Shox Basketball
Shox 2:40
Shox Warrior
Shox Glamour II
Shox Rhythmic
Shox D
Shox Propulsion
Shox XT
Shox Vivacity
Shox TW
Shox Saya+
Shox Arraw+
Shox Pursuit+
Shox Turbo V+ 5
Shox NZ
Shox Turbo+ IV 4
Shox Spotlight
Shox Saikano+
Shox Fleet
Shox Turn & Go
Shox Junga II 2
Shox Q'Vida
Shox Junga
Shox TL 4
Shox Monster
Shox TL 3
Shox Turb OH+ SL
Shox TL 2
Shox CL
Shox Energia
Shox Cognescenti
Shox 2:45
Shox BB4
Shox Electric
Shox TR
Shox Turbo OZ
Shox R4
Shox Disobey
Shox Go
Shox Respond
Shox Ride 2 II
Shox Bella IL
Shox Rollin

Anonymous said...

your blog is very good.and i think your blog is better than mine.
I look forward very much to you visting my blog. my blog is about nike shoes.

for example air max, air shox. air jordan and some kinds of Cheap Air Jordan.
could you give me some suggestion? i would thank you very much.

been said...

weh jot,
ape hal orang kat atas tu jual kasut NIKE kat ko..?? ko jadi ejen ke..??

by the way, gambor tu semmmaatt ah..!!!!! (amik hati jeek..??)

Iskandar Shah said...

habis tu kalau aku gi kerja skrg ni gelap, balik keje pun gelap mcm mana? rezeki mahal la ek sepanjang winter ni? nak wat mcm mana, masa winter pukul 9 baru mentari terbit, kol 3 dah terbenam...

patut la kadang2 aku rasa malas je keje, sebab tiap hari aku sampai ofis, matahari terbit masa aku kat ofis, matahari terbenam masa aku kat ofis lak. tima kasih la sebab bagi info yang berguna ni, skrg aku dah tau kenapa aku malas keje masa winter...

hehehe...

Konspirasi Melankolik Jiwa said...

well a round of big applause goes to u..

tahniah cik aadiijot kerana telah menceburi dalam hobi yang sama seperti saya..

selepas ini mungkin kita boleh bertukar2 pendapat mengenai teknik yang betul dalam mengambil gamba matari terbit tbenam..

well..taktau plak cik aadiijot dah jadik ejen jualan langsung kasuit Nike

~ A a D i I ~ said...

been,
ciss..tau la aku x de kamera SLR cm ko.. :p

Iskandar Shah,
erkk..x dapek den nk nolong. huhu. tp kn, ape kate tiap2 pukul 9 pg,ko kua opis jap. tgk sunrise dulu pstu bru start keje. amcm? hoho.. ^_^
btw,kaseh n emy da sehat lom?

Konspirasi Melankolik Jiwa,
kakaka..x sedar sejak bila ske tgk sunrise n sunset.. :D

been & Konspirasi Melankolik Jiwa,
aku hangin btol la ngn makhluk yg jual kasut nike kt ats ni. huishh..cacat pemandangn komen space aku. ciss..

so'obbbek.. said...

Jot.. belikan aku kasut NIKE satu..!!!! huahuahuahuah..!!!

~ A a D i I ~ said...

so'obbbek,
cisss !!!