Wednesday, January 21, 2009

miNi ReuNion sEmeSjaY 1999

tarikh kejadian: 20 Januari 2009 (200109)
masa kejadian: 2130h hingga 2350h
lokasi kejadian: Rumah Limas Segamat, Danga Bay, JB

saksi kejadian: rashidi awal (jojo), nazry (naz), basith (acid), aziadi (yadi), rosleezan (barbart), hartini (neen), zaroma (mamat)
saksi utama: dijot jr (lalala....[kat sini ada icon bersiul])


welkem to our house~

makan sampai tak sedar diri. makan lagi dan lagi dan lagi.. [jangan tiru aksi hencik yadi tersebut. beliau mmg beraksi lucah. (bubuh icon gelak setan disini)]. dan jgn tiru aksi berbahaya hencik naz kalo mau idup lama sket (sini ada icon jelir lidah).. :D

mamat dah terlepek kenyang lepas baham nasi ayam penyet peha kanan. betul ke peha kanan yg ko mkn tu mat? hehh.. :D

barbart tengah cuba sedaya upaya utk mengcover perut supaya nampak seramping jojo. tp nampak gaya usaha beliau langsung tak berhasil.. (mari letak icon gelak keji disini)

mamat sengih lebar tanda puas. neen cuba semunyik dari di-snap gambar beliau setelah berjaya melicinkan pinggan sendiri.. (sini ada icon sengih cam mamat). hoho..

ni la hasilnya..nasi ayam penyet yg beriya2 diperkenalkan oleh hencik mamat kpd kitorg telah berjaya dilahap oleh boye2 kadazan~

jojo dan acid begitu teruja melihat hencik barbart. hencik barbart pula control macho sambil memikir apa lg yg bole dimakan kerana sebenarnyer beliau masih lapar lagi.. (kat sini patut ada icon gelak guling2). kakaka..

okey, sesi lepak-lepaking - hencik barbart, hencik neen dan hencik mamat~

aku kah yg sememangnya kecil atau hencik barbart yg terlebih besar? (bubuh icon garu kepala disini yer)

opss.. mari kita TERJAHHH !!!

kamu nampak tak yg mereka berdua (rujuk gambar di atas - sebelum gambar ini) sangat mesra? hoho.. (selit icon gelak setan lagi sekali)

lihat aksi mereka sekali lagi. kamu mesti nampak yg mereka sedang cuba utk mengkaver line. oo-la-laaa~


lagi sekali aksi lepak-lepakan..hencik acid, hencik yadi dan hencik mamat. mamat lagi ? asyik muka ko je yg byk ni mat..

oke laa..hari dh lewat. kami mau pulang. mari snap gambar beramai2.. (bayangkan ada icon senyum menawan disini yer)

last snap !! :D

"majulah majulah sekolah yg tercinta
,
biar indah megah dan makmur
lalalala..." [nyanyi lagu sekola beramai2 smbil berdiri tegak]

errkkk..ampehh :D


nota kaki tangan:
hencik mamat dan hencik neen tak bersalah. mereka bukan skandal. ini cuma gurauan semata2. jgn marah ye hencik neen. hencik mamat, jgn marah aku.. nanti aku tak dpt nk bodek servis keta percuma di tpt kamu. kakaka.. (icon gelak jahat nak bubuh kat sini lah)

12 comments:

r.o.h.a.n.i said...

uwaa....
wat reunion tak ajak aku...
uwaaa....!!!!

MeGa said...

yg kacak tu single lg x?
:p

mOhawK said...

tetibe arini aku rjn nk lyn blog ko nie dijot=p nmpk sumthing=p erm..ouh..erk..g2..bole plak eh=p enjoy d life 2 d fullest!~~

ghossmg said...

nice gatheringg.. :)..

~ A a D i I ~ said...

r.o.h.a.n.i,
bukan tamau ajak. tapi kamu tiada disini.. =(

MeGa,
erkkk? yg kacak? mana satu? ada yg kacak ke kt cni? tp yg pasti jgn tny yg plg tinggi tu. beliau sudah ada baby..hoho :D

mOhawK,
ku tau apa 'sumthing' yg kamu nmpk tu.. :D

ghossmg,
yep!! sgt sempoi sekali. kan?

cik rerama terbang tinggi said...

aku mau join gak...
huhu...
makan x ajak.....
aku pn nmpk my sumthing...
emm...just 4get it...

r.o.h.a.n.i said...

tp aku suda sgt kecik ati sama kamoo....
tak kisah la aku takde kat sane pon...
ajak je la...dtg tak dtg belakang cerita...
yg penting ajak...
aku suda kecik ati yg amat sgt nih!!!!

LyndaWawa said...

awak sungguh kejam dijot..tak ajak aku g reunion same...:(uwaaa....

A a D i I ? said...

cik rerama terbang tinggi,
kamu tamau kasitau sape kamu,jd bagaimana mau ajak kamu skali? hoho..

r.o.h.a.n.i,
ye la..ni aku ajak kamu ni. "che ron,mari kita pegi reunion. mereka nk buat reunion." bole ke gtu? kaka.. :D jgn kecik ati la, nt dh tak chumill.. ^_^

LyndaWawa,
pegi marah sama jojo. dia yg tak ajak kamu. bukan saye. saye tak bersalah. hehe.. :D

mOhawK said...

aku pun nk join kecik ati la roney=p xajak mkn eh=p haha=p

a.n.n.a.@e.r.i.e said...

dijot,
wat reunion x ajak aku!!!!

A a D i I ? said...

mOhawK,
erkkkkkk...
adehh..

a.n.n.a.@e.r.i.e,
erkkkkk...
adehh lg skali..