Thursday, December 18, 2008

cHe RoN: saTu maLam beRsaMa kaMu~

17 Disember 2008

malam ni malam last che ron kt jb. jadi kitorg abiskan satu mlm sama2. mari folo aktiviti satu malam kitorg kat danga~

~pia,dekchom & mas posing dlm kelaparan sementara tgg che ron sampai~


~masa utk makan. kitorg mkn kat tomyam thai. disebabkan memasing dh sgt lapa, jd cuma smpt amik gamba lps mkn je. masa mkn memasing pelahap ngalahkan org afrika. haha~

~amik gamba lagi lps makan. kali ni ada yani & kwn dia sbg pemenuh ruang. haha. tak sangka yani pun mkn kat cni gak~

~tak tau la apa yg besh kt pokok krismas ni. tp mcm sume org pon excited jer nk gambo kt cni. x kesah la..layan ajer laa.. mas control ayu ngan baju kurung. keke~

~perut da kenyang. mari kita teruskan aktiviti. haa..teka kitorg nk g mane? kitorg nk g karoke. mau ikut? jom2. lalala~

~benti jap kt tepi pokok buluh b4 sampai kat tempat karoke. posing lg. ntah ape gaya tah ni. layan ajer~

~sementara tunggu booking turn nak karoke, mari kita sabotaj keta hencik yani. syhh.. diam2 tau. jgn report kat yani. mau sebulan dia mengamuk karang. hoho~

~ku yg paling pendek. diikuti che ron. haha. weehoo~

~lepas tu buat posing edisi cover lobang idung la pulak. keke. erkk..apsal che ron ngan aina laen mcm je gaya tu? korang lari tajuk la weh~

~ok, da sampai turn ntok karoke. b4 tu sempat buat posing edisi cover album tak jdik. hurhh,sape la yg jadik cameraman ni. tak pro lgsung. kaka. jgn marah che ron~

~kali ni bole la nak kate jadik. cover album untuk band kitorg. haha. nak tau satu benda? yg paling pendek kat tengah tu la vokalist nya. hoho. lalala. bia arr nak perasan. weehoo!!~
.

.
ok. lepas karoke,terus balik. time ni bateri camera da abis. so x dapat nak amik gamba utk babak seterusnya.
.

che ron, jgn sedey2 yea.
.

.

p/s utk che ron: kamu jgn lupa daku taw.. ku sayang kamu.. ^_^

1 comment:

been-woops.aku.dah.jadi.laki.orang! said...

feewwiitt.. ramainye gadis2 cun kat atas neh..!!!
weh, ko nak tengok gambor aku yang tengah hensem tak beb..?? ko visit kat sini eh

http://trzphoto.fotopages.com/

huh.. mesti ko teruja nak kawen lepas neh..!! ahahahahah,.,..!!