Monday, December 15, 2008

aKu pULaNg meNunAiKan jaNJi..


~been-nelly, walaupon aku sampai time korg tgh makan berdamai, tapi korg x ajak aku makan skali kat meja tu pon. aku kecik ati taw! tp x pe,wlupon kecik ati, aku btol2 hepi sbb korg da selamat kawen. hak.hak.hak :D~
.

~been-nelly, walaupon korg hepi potong kek tu, tapi aku kecik ati jugak taw! sebab korg x bagi aku sepotong kek tu pon. aku baru je ingt nak mintak sebijik,terpksa simpan dlm ati jer. tp x pe, walaupon da kecik ati, aku tetap btol2 hepi sbb korg da selamat kawen. ho.ho.ho. :D~
.

~been-nelly, walaupon sambil potong kek tu korg berdiskusi-diskusi, aku ingatkan korg tgh diskas bape potong kek nak bg kat aku. rerupanya tak. aku kecik ati lg skali taw! tp x pe, walaupon kecik ati, aku lg skali btol2 hepi sbb korg da slamat kawen. ka.ka.ka. :D~
.
~been, walaupon ko suap makan kat nelly je, x suap kat aku pon..tp x pe..aku tetap gak btol2 hepi sbb korang da selamat kawen. ke.ke.ke. :D~
.

~been-nelly, walaupon korg kedekut x bagi aku ngan che ron duduk kat pelamin korg tu, x pe la..aku bwat2 hepi dapat berdiri kt tepi jer walaupon sbnanyer aku da kecik ati sungguh2 taw! tp aku btol2 hepi lg skali sbb korg da selamat kawen. kuang. kuang. kuang. :D~
.
~been-nelly, walaupon aku da kecik ati banyak, tapi aku sungguh2 hepi utk korg. btol2 ni taw. tak tipu. btol2 gak doakan korg bahagia ke anak-cucu-cicit-ciut. tak main2. he. he. he. :D~
.
.
TAPI
walaupon aku datang majlis korg. walaupon aku da langgar janji yg patutnya aku nak boikot majlis korg sbb ko tak bagi souvenir 'tiang jamrah' tu kat aku, tu tak bermakna souvenir tu BURN camtu je taw! aku tak kira. aku nak tuntut gak. tak pedulik.
.
HA. HA. HA. :D
.
.
.
dari aku yg kejam;
~dijot jr da C Y A N I D E NaTriuM bRoMatE ~
.
dgn ucapan;
SELAMAT PENGANTIN BARU~!!
.
:D

1 comment:

been. said...

olloooo hencik jot...
jangan a dikau berkecil hati.. ahahahah... aku nak bagi kek tu kat ko tapi sblm aku mkn tu mak andam aku dah sound aku awal2, jangan nak ngade2 buat bende yang tak de dalam jadual eeh... aku takot die godok perut aku dengan keris jek.. ahahaha...

btw, THANKS ALOT jot.. nak gambor versi ori.. email aku eh..

tiang jamrah tu nanti aku bawak leee... bawak gambor die bagi kat ko eh.....