Thursday, August 20, 2009

spill 18: enough said.

keputusan nak pegi atau tak dah selamat dibuat. lega. harapnya aku tak menyesal. noktah.

bilik air dah tak sumbat lagi. tengkiu kat rumet-punyer-fiance sebab tolong setelkan problem. lapang rasa kepala. dah tader la lagi mandi macam tak mandi sebab nak control tahap ke-banjir-an bilik air yang dah ngalahkan swimming pool. ada lega juga disitu.

'dia' yang aku katakan mau berkenalan, ada sikit perkembangan. sikit ajer. tak banyak. tapi kira oke la jugak. masih ditahap setakat kawan. dan mungkin jugak sekadar kawan. entah. tu kerja DIA. sekurang2-nya aku cuba usaha. walaupun tak usaha mana sangat pun. hehh.! ini tak sesuai nak dikata ada rasa lega. mungkin lebih better kalau kata, "alhamdulillah.."

dan yang ini tak rasa lega. tak langsung-langsung.

henpon rosak. baru pakai tak sampai 6 bulan. hangin. bengang. tension. hampir jer henpon selamat masuk dalam longkang depan rumah sebab dah mula hilang sabar. aishh..betul2 menguji tahap kesabaran.

errr...ada sesape mau derma henpon? tiga-tiga-sekupang pon bole laaaa....



7 comments:

sharamli said...

awat xbaling?ala..baling la henp0n tu

Monkey D Luffy said...

wah

dah mula masuk zaman bekenal-kenal ni

semoga berjaya

khaLifah feDi said...

ehem3 senyap2 taw dh mula nk berkapalselam ea....

well

selamat berpose Aadil..!!!

♥chentaMAYA™ said...

xnak derma!
ahaha~

yoro okino said...

huhuh
baling jer..n then beli baru
hihih

KugiranJiwa said...

hmm...beli telipon yang boleh isi air la cik aidil... boleh minum air...

A a D i I ? said...

aku ingat nak angkut jer tong public phone tu bwk balek umah. abis citer. hoho.. :p