Monday, July 25, 2011

spill 55: macam hampeh.

dua hari lepas.
join company punya trip.
tak pegi jauh pun.
takat pegi USS (Universal Studio Singapore) jer.
bole la tahan.
not bad.


tapi.
yang tabole tahannya.
bole pulak nak pegi shopping centre sesat.
bengong punya driver.
buat malu travel agency jer.
dah ler bawak macam siput khinzir.
lastlast balek jer terus.
masingmasing dah tak lalu nak kemanamana lagi.


tapi.
nak carik jalan kua ke imigresen woodland pun bole sesat jugak.
tah jalan mana tah dia pegi.
nasib baik la jumpa.
tapi time tu memang dah lewat giler.
sampai ofis dah pukul 0230 pagi.
balik rumah terus salin baju then tido tak sedar diri.
jam pun dah pukul 0300 lebih.
semalam, dok bantai tido lagi sampai petang.
penat giler!



kesimpulannya,
ingatkan pegi trip bole release tension.
tapi habuk pun tarak.
hepi tak dapat.
tapi menambah penat.
haihhh sabo jer laaaa.....





true blue,

2 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

ade beli ole2 untuk aku x?

A a D i I ? said...

shopping centre pun tak jumpa wa..
caner nak beli ole2..
utk diri sendiri pun tader..
(T_T)