Wednesday, July 20, 2011

spill 52: makan dalam.

baby agak aktif sejak masuk bulan ke-5 ni.
rasa tenang hati bila terasa-rasa kaki kecik menendang2.
tenang.
aman.
damai.
bahagia.

ya!
aku bahagia.
bahagia bersama dia.
dan juga si kecil yang di 'dalam ini'.


walaupun akhir2 ni sering je dilanda sakit hati.
playsafe.
mengampu.
kipas buruk.
dengki.

ah! aku dah muak!!



masih berfikir2.
dan berkira2.
untuk tamatkan semuanya disini.
setakat ini.


cukuplah!







true blue,

6 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

dah de baby dah dijot?bestnye....=]

A a D i I ? said...

baru 5 bulan wa..
insya-Allah ujg tawun ni wawa dptla ank sedara baru.. =)

wa, congrates dah grad walaupun blum officially convo.. i'm happy 4 u =)

ronibest said...

saya gembira kerana kamu bahagia.....

&

yeay!!!sy nk dapat adek.... =P

yeay!!!skali lg.....

hahaha


*big hug....

A a D i I ? said...

ronibest,
ek? kamu masih bukak lg blog ni?
hehe..kamu da jadik macik la. bukan kakak. huhu :p

*mau big hug jugak! aritu dpt jumpa kejap jer. tp da tau umah kena rajin2 dtg tau pasni. tp bukan time org nk mandi la. haha!

ronibest said...

not just still but always....
kot la dpt tau update dr cni kan....

tak kira, nk jd kakak jugak.....hahha

*insyaAllah kalo balik kg n kamu ada di JB, sy singgah tp make sure bila org kata nk pegi tu da mandi siap2....huh!!!

A a D i I ? said...

ronibest,
sgt tak best berada disini tahu... :'(
sume org bersikap keji!
i hate political environment!!
it's everywhere here!