Tuesday, March 16, 2010

spill 33: lamenyerrr...

it's been more than a month since my last time update dis blog.
missing ol da moment wif ol da bloggers before dis.
da time when i'm one of da crazy blogger.
hari2 pun rasa nak apdet.
hari2 pun nak komen suka-suki kat blog org lain.

but..time changed everything..

i'm not da ol A a D i I yang sangat banyak masa to kill (betul ke byk?) hehh..!
i'm da new A a D i I yang dah tader masa nak jenguk blog sendiri pun.
yang dah tersangat malas nak apdet blog sendiri.
yang dah tak reti nak komen blog orang lain (blog sendiri punya komen pun tak terbalas)
yang dah berkurun tak wujud dalam y!m.
yang ada ckit masa yang cuma sempat ntok jengah & baca certain2 blog jer.
yang dah hampir lupa password blog sendiri.
yang sangat bizi dengan keje + study + assignment + dating (???) + bla bla bla.
yang sangat tak cukup energy sebab every wiken kena travel jb-kl-jb.
yang makin kuat tido.
yang ......................


but dis new A a D i I masih tak lupa kawan2 lama dalam blog.
kawan2 yang penah ilangkan rasa sunyi dia.
kawan2 yang prihatin walaupun tak kenal muka.
kawan2 yang meriangkan walaupun tak penah bertentang mata.

saloma, ab geldofg, qishie, wawa, kugiran ajijan, kf, vidadarisakura, ein, zahidah, penjenayah merah jambu, saruk setan, ard @ jakall & lelain..

rindu korank!

5 comments:

sharamli said...

memang lama sgt2

KugiranJiwa said...

masa sgt berharga, rindu ko jugak!

rajin2 belajo tinggi2..
walaupun fizikal tak tinggi..
caiyok!Aadil

ciK LyndaWawa igUana said...

aku pun rindu kamu jugak......=)

ieNn ZaZa said...

harap2 ko sentiasa sehat utk meneruskn perjuangan idup tuk ms depan ko...hehe

eliza said...

rindu kwn2 kan...rindu aadii..


to sharamli: mana blog?